Going Medieval (PC) 149 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Going Medieval, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
GOING MEDIEVAL SPILBESKRIVELSE

ANSKAF DIT LAND
I Going Medieval's verden er samfundet i knæ. I slutningen af ​​1300 -tallet er 95% af den globale befolkning omkommet på grund af en voldsom pest.

De overlevende skal nok rejse sig op fra samfundets aske, og det er nu op til dig at hjælpe dem med at bosætte sig i et farligt nyt land, der er blevet genvundet af naturen. Byg folket et hjem, vær med til at forme deres liv og beskytt dem mod dyr, banditter og andre farer i en lovløs post-katastrofe-alder.


BYG DIN FÆSTNING
Design, byg og udvid din bebyggelse fra en lille træhytte til et kolossalt stenborg. Med brugervenlige 3D-terrænværktøjer kan du skabe den perfekte højborg, lige fra snoede underjordiske huler til vidtstrakte fortetninger i flere etager.


FORSVAR DIN BY
Denne barske nye verden er fyldt med eksterne trusler, men du kan give dine kolonister overhånden i kamp ved at bygge uigennemtrængelige forsvar og fælder. Undersøg, craft og lav våben og redskaber, så de kan kæmpe tilbage mod utrættelige bølger af fjernder.


BESKYT DINE BEBOERE
Dine kolonister har mere end bare raids at kæmpe med. De har brug for beskyttelse mod sult og elementerne, så det er vigtigt at få forsyninger og bygge husly for at holde dem mætte og varme. Bevar dine landsbyboers følelsesmæssige tilstande, da deres humør påvirkes, hvis deres behov og ønsker ikke bliver opfyldt.


SKAB DIN HISTORIE
Væk befolkningen i din bosættelse ved at hjælpe fremmede i farlige situationer eller ved at tage imod ligesindede rejsende. Dine landsbyboere har personlige historier og dagsordener, og du kan lære dem at kende ved at observere deres adfærd og forhold til andre.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Going Medieval fysisk?

Nej, du modtager en Going Medieval produktnøgle (Going Medieval CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Going Medieval produktnøgle (Going Medieval CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Going Medieval. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Going Medieval? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Going Medieval som digital download til Steam.

Udvikler Foxy Voxel
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 01-06-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: AMD or Intel, 3.3 GHz (AMD FX 8300, Intel i5 3000)
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: AMD/NVIDIA dedicated GPU, 2GB dedicated VRAM (Radeon RX 560, Geforce GTX 1050)
DirectX: Version 11
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser