Mars Horizon (PC/MAC) 129 kr.
MARS HORIZON SPILBESKRIVELSE

I Mars Horizon tager du kontrol over et større rumagentur, hvor du fører det fra begyndelsen af ​​rumalderen til landingen af ​​astronauter på Mars. Guide dit bureau gennem rumløbet og skriv din alternative historie om rumrejser - ethvert af bureauerne kan være de første til at lande på Månen, hvis du træffer de rigtige valg.

  • Lav din base med launch pads, research labs, astronaut trænings faciliteter og meget mere
  • Byg dine egne tilpassede køretøjer fra hundreder af kombinationer
  • Send satellitter og bemandede rumfartøj op for at udforske vores sol system
  • Kør missionskontrol, mens du løser de forskellige udfordringer ved turbaserede missioner for at få videnskabelige fremskridt og offentlig støtte
  • Udforsk et omfattende tech -tree, og konkurrer eller samarbejd med andre agenturer for at plotte dit roadmap til Mars
  • Vælg fra fem unikke agenturer, hver med deres egne traits, base, køretøjer, og rumfartøj
  • Lav din helt tilpasset rumagentur


Du er ansvarlig for hvert element af rejsen ud i rummet: succes kører på dine beslutninger.


HÅNDTER MISSIONERNE

Vil du presse på for at forblive foran de andre bureauer eller fokusere på test og forskning? Der er flere måder at sikre, at den første person på Mars er under din kommando. Hvert valg betyder noget: vil du investere i den mest avancerede teknologi eller tage risici i forsøget på at komme til den røde planet?

Kan du håndtere de udfordringer, som virkelige rumagenturer står over for ved hjælp af faktiske begivenheder og missioner som inspiration?

REJSEN TIL MARS

Ledelse er et vigtigt aspekt af Mars Horizon. Du skal designe og bygge det rigtige rumfartøj, ansætte og træne besætningen og træffe strategiske beslutninger som missionskontrol for at overleve rejsen til Mars.

Indgå diplomatiske partnerskaber med andre agenturer for at dele fordelene ved udforskning af rummet, eller risikere at gå alene for at opnå større prestige. Konstruer den ideelle raket fra historisk inspirerede dele. Lej entreprenører til at konstruere køretøjer og brug deres unikke fordele til at få en vigtig fordel i forhold til dine konkurrenter.

TAG IMOD UDFORDRINGERNE

At skyde en raket i rummet er kun det første trin. Når du påtager dig rollen som flyvedirektør for missionskontrol, skal du styre dit rumfartøjs ressourcer og løse strategiske udfordringer i turbaserede missioner for at lykkes. Men pas på: rummet er et meget utilgiveligt miljø.

Det er de kritiske hurtige beslutninger inden for missionskontrol; bruger du strøm til at reparere en funktionsfejlende antenne eller gemme den i tilfælde af iltlækage? Måske kunne tre måneders ekstra missionsplanlægning have undgået dette problem?

Mars Horizon, the game logo and game content are copyright of Auroch Digital Ltd © 2020. All rights reserved. Where public domain images are used, those allowing commercial use, they remain in the public domain with attribution in the credits.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Mars Horizon fysisk?

Nej, du modtager en Mars Horizon produktnøgle (Mars Horizon CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Mars Horizon produktnøgle (Mars Horizon CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Mars Horizon. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Mars Horizon? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Mars Horizon som digital download til Steam.

Virker Mars Horizon også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Mars Horizon som digital download til Steam på både PC og Mac.

Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 17-11-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 / 8 / 10
Processor: 2.0GHz Dual Core Processor
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GT 740 (2048 MB) / Radeon HD 5770 (1024 MB) or equivalent
DirectX: Version 11
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
Mac:
MINIMUM:
Styresystem: 10.15 (macOS Catalina)
Processor: 3.2 GHz
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser