Rise of the Third Power (PC/MAC) 99 kr.
RISE OF THE THIRD POWER SPILBESKRIVELSE

Rise of the Third Power er et kærlighedsbrev til storhedstiden for konsol RPG stilen, med moderne bekvemmeligheder såsom automatisk lagring og en kombination af de bedste elementer fra japansk og vestlig stil gameplay og skrivning. Oplev denne sammensmeltning af øst og vest, gammelt og nyt, i et spil, der skal overgå Stegosoft Games' tidligere arbejde på alle måder!

  • HISTORIEDRIVEN - Deltag i en gruppe på otte, hver med deres egne unikke ambitioner, perspektiver og personligheder, når de begiver sig ud på en selvmordsmission for at vælte Arkadyan-kejseren, Dimitri Noraskov. En blanding af humor, drama og tragedie venter på spillere, når de navigerer i Rins forræderiske verden.
  • POLITISK INTRIGÉ - Mens Rins verden kommer sig efter den store krig, forbliver magtbalancen skæv, med magtvakuum, der stadig venter på at blive fyldt. Spillerens gruppe vil blive både plaget og hjulpet af bedragere, løgnere og forrædere, alt imens uret tikker ned til en gentagelse af den største krig i menneskehedens historie.
  • TILPASSET KAMP SYSTEM - Rise of the Third Power tilbyder otte spilbare karakterer i et kampsystem bygget fra bunden, hver med deres egne styrker og svagheder, som alle er beregnet til at deltage i kamp samtidigt uden behov for kedelig gruppe styring. Kombiner hver karakters unikke kræfter og ulemper, analyser dine fjenders evner, sæt din formation og gå ud i kamp.
  • VEDVARENDE UDSTYR - Hvert stykke udstyr fundet, købt eller stjålet er en permanent, unik opgradering for hver karakter. I stedet for at købe erstatninger køber spilleren opgraderinger. Ikke mere at købe den fantastiske hjelm tilbage i byen kun for at snuble over en bedre en i en skat nede i et fangehul. Hver karakter har 3 udstyrspladser med 8 opgraderinger hver, med 192 stykker der kan findes i alt. Dette system undgår kedeligheden ved lagerstyring, samtidig med at det giver noget nyttigt at gå på jagt efter.

1587, 2A - 15 år er gået, siden den store krigs kanoner omsider blev stille. Konflikten rystede verden og efterlod en halv generation af mænd og kvinder liggende døde på slagmarken. Af de mange spillere, der havde optrådt på verdensscenen, var der kun to tilbage: kongeriget Cirinthia og den gamle republik Tariq.

Med tiden rejste sig Dimitri Noraskov, en helt fra det besejrede kongerige Arkadya, fra asken. Han så sin konge som en kujon for at overgive sig og en forræder for at underkaste sig Evenheart-traktaten. Det gjorde folket også. De støttede Noraskov, da han væltede kongen. De støttede ham, da han generobrede de lande, der var blevet frataget dem. Og de støttede ham, da han rejste en hær. Noraskov havde en teori om, at verdens nationer stadig var for slidte af den store krig til at håndhæve traktatens betingelser. Indtil videre har hans gambit vist sig at være vellykket.

Arkadyan-imperiet viser ingen tegn på at bremse dets aggression. Mange frygter, at en gentagelse af Den Store Krig, som på et tidspunkt kunne have været forhindret, nu er næsten uundgåelig. Men der er dem, der tror, ​​at det endnu kan stoppes...

Legal:

© 2007 by Stegosoft Games LLC. All rights reserved.

DANGEN ENTERTAINMENT is a trademark of Dangen Entertainment.
Copyright © 2022 Dangen Entertainment. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Rise of the Third Power fysisk?

Nej, du modtager en Rise of the Third Power produktnøgle (Rise of the Third Power CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Rise of the Third Power produktnøgle (Rise of the Third Power CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Rise of the Third Power. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Rise of the Third Power? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Rise of the Third Power som digital download til Steam.

Virker Rise of the Third Power også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Rise of the Third Power som digital download til Steam på både PC og Mac.

Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 10-02-2022
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 or higher
Processor: Intel i3-530 or AMD Phenom II X2
Hukommelse: 3 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7870, or equivalent DX10+ GPU
DirectX: Version 10
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7 or higher
Processor: Intel i3-6100, AMD A10 7850K
Hukommelse: 4
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser