The Ascent Cyber Warrior Pack (PC) 35 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer The Ascent på Steam for at kunne bruge The Ascent Cyber Warrior Pack.

THE ASCENT CYBER WARRIOR PACK SPILBESKRIVELSE

Cyber Warrior Pack er en obligatorisk pakke til alle jer cyberpunk-samuraier derude! Intet skræmmer fjenden mere end en velproduceret samurai-rustning. Og med syv dele at vælge imellem er der masser af muligheder. De to nye våben og det taktiske udstyr er bare prikken over i'et. Men det er ikke det hele. De tre nye våbenoverflader er lige så vigtige for dine fjender som for dig, for på den måde kan fjenderne se, at de er blevet besejret af de flotteste våben i verden. Lad dem da dø med lidt værdighed ...

Cyber Warrior Pack indeholder:


2 NYE VÅBEN

  • Brosnan – en ballistisk automatriffel: Ammunition med lav kaliber møder ekstrem affyringsfart i dette våben, hvor kuglerne trænger igennem de fleste forhindringer og rustninger.
  • Interuptor – et nyt specialvåben: Her er stasis-teknologi på elegant vis kombineret med skarp ammunition, hvilket gør dette våben ideelt til kampe mod større grupper, hvor du kan skabe rent blåt kaos!


1 NYT TAKTISK UDSTYR
PLM22 Surge – en dødbringende mine: Bruges primært som forsvar mod monobot- og robotenheder. Disse opladede miner udløser en meget kraftig digital eksplosion, som lammer de fleste systemer i nærheden.


7 RUSTNINGEDELE

  • Feud Vest. Grundlæggende overkropsbeskyttelse
  • Let og komfortabel Med en Feud Vest får du masser af fleksibilitet uden at blive begrænset i dine bevægelser. Et godt valg til dig, der vil være hurtig og effektiv.
  • Feud Armor. Medium overkropsbeskyttelse
  • Den vigtigste del i Feud-serien. Har får du fuld overkropsbeskyttelse uden at blive langsommere. Til dig der gerne vil have den fulde Cyber Warrior-oplevelse.
  • Feud Banner. Avanceret overkropsbeskyttelse
  • Hvad kunne gøre Feud-rustningen bedre? Her får du mange af de samme egenskaber som i den originale rustning, men bare i en lidt mere avanceret udgang.
  • Nomad. Grundlæggende hovedbeskyttelse
  • En klassisk hjelm som primært bruges, når du er på opgave i de hårde omgivelser uden for bosættelserne. Selvom du ikke får det nyeste nye inden for teknologi og funktioner, så er du stadig noget bedre beskyttet mod at få hovedet knust.
  • Feud Mask. Medium hovedbeskyttelse
  • Selve emblemet på Cyber Warrior-sættet Her behøver du ikke at finde et falskt smil frem. Du får en grundlæggende beskyttelse af dit ansigt og et boost til en række aspekter.
  • Feud Helmet. Avanceret hovedbeskyttelse
  • Fuld hovedbeskyttelse fra Cyber Warrior-sættet Her er svaret til dig, der gerne vil skræmme dine fjender. Dette lette materialer øger bevægeligheden trods den overvældende størrelse.
  • Feud Trousers. Medium benbeskyttelse
  • Et par neutrale bukser, der passer til Cyber Warrior Feud-sættet. Beskyt dine skinneben, og få den fulde Cyber Warrior-oplevelse med disse Feud Trousers.


3 NYE VÅBENOVERFLADER
2 nye animerede våbenoverflader: Glitch Green og Glitch Red
1 ny våbenoverflade: Ultra

Bliv den Samurai Cyber Warrior, du har fortjent at være!


SÅDAN LÅSER DU OP FOR CYBER WARRIOR-INDHOLDET
Spillere med Cyber Warrior Pack låser op for følgende genstande undervejs i spillet:
Glitch Green, Glitch Red og Ultra (våbenoverflader) låses op med det samme. Du kan bruge dem ved at besøge en våbensmed eller grafter.


PLM22 Surge (taktisk udstyr), Brosnan (våben), Interuptor (våben), Feud Mask (rustning), Feud Vest (rustning) og Feud trousers (rustning) bliver låst op, når du har gennemført mission 2: "Mutual Dependencies". Besøg den relevante sælger (Cyber-sælger for taktisk udstyr, våbensælger for våben og rustningesælger for rustninger) for at få disse genstande.


Feud Helmet (rustning) og Feud Armor (rustning) bliver låst op, når du har gennemført mission 4: "Empowerment". Besøg en rustningesælger for at få disse genstande.

 
Nomad (rustning) og Feud Banner (rustning) bliver låst op, når du har gennemført mission 8: "Syntax Error". Besøg en rustningesælger for at få disse genstande.

Legal:

The Ascent © 2021 Neon Giant AB. All rights reserved. Developed by Neon Giant AB. Licensed by Curve Digital Publishing Limited. "Curve Games" is a trademark of Curve Digital Publishing Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Ascent Cyber Warrior Pack fysisk?

Nej, du modtager en The Ascent Cyber Warrior Pack produktnøgle (The Ascent Cyber Warrior Pack CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Ascent Cyber Warrior Pack produktnøgle (The Ascent Cyber Warrior Pack CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Ascent Cyber Warrior Pack. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Ascent - Cyber Warrior Pack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Ascent - Cyber Warrior Pack som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 24-02-2022
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10 x64
Processor: Intel Core Intel Core i5-3470 (4 * 3200) or equivalent / AMD FX-8350 (4 * 4000) or equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660 ( 2048 MB) / Radeon R9 390X (8192 MB)
Diskplads: 35 MB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Minimum Specification listed above allows gameplay experience close to 30 FPS on aver
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser