Sifu (Epic) (PC) 179 kr.
SIFU (EPIC) SPILBESKRIVELSE

Er et liv nok til at lære Kung Fu?

Sifu er historien om en ung Kung Fu-studerende på hævnens vej, på jagt efter dem der myrdet hans familie. En mod alle, han har ingen allierede og utallige fjender. Han er nødt til at stole på sin unikke beherskelse af Kung Fu såvel som et mystisk vedhæng for at sejre og bevare sin families arv.

På hævnens vej:

Jagten på dine fjender vil tage dig gennem de skjulte hjørner af byen, fra de banderamte forstæder til de kolde gange i firmatårnene. Du har én dag og utallige fjender på vej. For hver fejl vil tiden være prisen.

Tilpasning er vejen:

Omhyggelig positionering og brug af miljøet til din fordel er nøglen til din overlevelse. Brug alt til din rådighed: genstande, der kan kastes, provisoriske våben, vinduer og afsatser... Oddsene er stablet imod dig, og du vil ikke blive tilbudt nåde.

Træningen slutter aldrig:

Kung Fu er mestring gennem praksis, en vej for både krop og sind. Lær af dine fejl, lås op for unikke færdigheder, og find styrken i dig selv til at mestre de ødelæggende teknikker i Pak-Mei Kung-Fu.
Kompatible med Corsair iCUE

Fordyb dig helt i Sifu med CORSAIRs iCUE Lighting Integration. Tag handlingen ud over skærmen med lys, der dynamisk reagerer på begivenheder i spillet.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Sifu (Epic) fysisk?

Nej, du modtager en Sifu (Epic) produktnøgle (Sifu (Epic) CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Epic Games-platformen til at indløse din Sifu (Epic) produktnøgle (Sifu (Epic) CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Sifu (Epic). Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Sifu? Får jeg samme indhold som hos Epic Games?

Du får standard-udgaven af Sifu som digital download til Epic Games.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 02-08-2021
Systemkrav Minimum
Windows OS
Windows 8.1
Windows Processor
AMD FX-4350 or Intel Core i5-3470 or equivalent
Windows Memory
8 GB RAM
Windows Storage
22 GB
Windows Graphics
Radeon R7 250 or GeForce GT 640 or equivalent
Recommended
Windows OS
Windows 10
Windows Processor
AMD FX-9590 or Intel Core i7-6700K or equivalent Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser