Golf Gang (PC) 69 kr.
GOLF GANG SPILBESKRIVELSE

Golf Gang er et racerspil. Det er et festspil. Det er det mest hæsblæsende minigolfspil, du har prøvet! Du skal være både hurtig og præcis for at sætte den hurtigste tid på greenen i onlinespil for op til otte spillere, men du kan også træne alene.

 • MULTIPLAYERMANI

  Ram en bold i bevægelse, og sus rundt på banen i nervepirrende fart. Dyst mod dine venner i udfordringer i alle Golf Gangs tre spiltyper og hundredvis af huller for at vise dem, at du mestrer balancen mellem galskab og genialitet.

 • MODIFICÉR DINE MODIFIKATORER

  Lav dine egne regler, og skræddersy Golf Gangs multiplayer-modifikatorer. Du kan kombinere lav tyngdekraft, eksplosive kollisioner, "bullet time" og meget andet. Skab tusindvis af unikke og kaotiske måder at spille på.

 • GLORVÆRDIG GOLF

  Dyst med dine venner om den bedste placering på ranglisten i vanedannende tidsudfordringer, klassiske spil og hybridspil. Golf Gang er et klassisk "én gang til"-spil, så klem et ekstra hul eller 18 ind i din frokostpause!

 • TILPAS ALT!

  Tiltræk opmærksomhed på golfbanen med tilpassede skins, baner, hatte, tilbehør og meget andet, så du både kan imponere modstanderne med din stil og dine færdigheder. Workshop-skabere kan bruge deres færdigheder til at lave komplette baner til Golf Gang-fællesskabet med Unity!

Legal.

Golf Gang © 2022 Lazy Monday Games. All rights reserved. Developed by Lazy Monday Games. Published by Curve Games. “Curve Games” is a trademark of Curve Digital Publishing Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Golf Gang fysisk?

Nej, du modtager en Golf Gang produktnøgle (Golf Gang CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Golf Gang produktnøgle (Golf Gang CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Golf Gang. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Golf Gang? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Golf Gang som digital download til Steam.

Publisher Curve Digital
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 19-05-2022
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Core i5-4670K (4 * 3400) or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GT 640 (2048 VRAM) or equivalent
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5-3470 (4 * 3200) or equivalent
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 960 (4096 VRAM) or
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser