Super Bullet Break (PC/MAC)

12. august 2022

Vær klar til at spille Super Bullet Break på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

SUPER BULLET BREAK SPILBESKRIVELSESuper Bullet Break er et enestående strategispil for platformbygherrer med en masse søde og farverige karakterer – "Bullets" – hver eneste af dem er unik på deres egen måde. Red onlinespil fra total ødelæggelse i en verden, hvor online multiplayer-spil er blevet overtaget af en useriøs kunstig intelligens! Kan du redde verden, besejre fjender i strategiske turbaserede kampe, og slå Super Bullet Break?

Ikke to piger er ens! Lær de Bullets at kende, som du samler på vejen. Hver eneste af dem indeholder originalt kunstværk og karakterdesigns, og byg det perfekte hold. Indsaml en bred vifte af genstande og kugler for at få dem til at samarbejde til din fordel! Fra almindelig til legendarisk, aktiv til passiv – hver eneste af dem vil være nyttig for dig på deres egen måde.

Spil som enten Akari, Hikaru eller Sumire! Der følger forskellige funktioner med hver eneste af dem og kan være til din fordel afhængigt af din spillestil. Foretrækker du en stabil spillestil eller at besejre dine fjender med tekniske kombinationer? Super Bullet Break har en karakter til alle.

Fra Seasons of Love til The Aquarhythm Deep og Phoenix Gunner er hvert af de 7 spilkort inspireret af klassiske spilgenrer fra dating-sims til rytmespil og dungeon-crawlere.

Selvom det er inspireret af klassiske gacha-spil, fjerner Super Bullet Break mikrotransaktionerne fra det! Køb genstande i butikken, modtag dem som kampbelønning, eller find dem i skattekister spredt ud over kortet, så du kan forbedre dit spil kort! Super Bullet Break handler trods alt om strategi ... og en lille smule held. Når din karakter afgør dit indledende sæt kort, er det nu op til dig at løbe risikoen for at bytte patroner, finde genstande og udspionere Bullets – en kortspilsbygger med et twist, kan man sige. Forbedr din strategi for hver gang du spiller!

Legal:

Ⓒ2022. Developed by BeXide Inc. Published by PQube Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Super Bullet Break fysisk?

Nej, du modtager en Super Bullet Break produktnøgle (Super Bullet Break CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Super Bullet Break produktnøgle (Super Bullet Break CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Super Bullet Break. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Super Bullet Break? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Super Bullet Break som digital download til Steam.

Virker Super Bullet Break også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Super Bullet Break som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher PQube Limited
PEGI-rating
Udvikler BeXide Inc.
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 12-08-2022
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 8.1/10 (64-bit)
Processor: Core i3-3225/AMD A8-7650K
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GT 640 or Radeon HD 5770
DirectX: Version 11
Diskplads: 8.5 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger:
macOS:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativ
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser