American Truck Simulator - Colorado (PC/MAC) 85 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer American Truck Simulator på Steam for at kunne bruge American Truck Simulator - Colorado.

AMERICAN TRUCK SIMULATOR - COLORADO SPILBESKRIVELSE

Velkommen til Colorful Colorado, en stat, der har nogle af de bedste vilde områder og bjergkæder i USA. Se et stort storbyområde i Denver på kanten af ​​Great Plains, rejs over de smukke Rocky Mountains og gennem dybe kløfter for at se store ørkenlandskaber omkring Grand Junction.

Hvad du vil elske ved Colorado

  • Glem alt om den virkelige verden i de store sletter
  • Roam gennem Rocky Mountains
  • Fragt last på Million Dollar Highway
  • Oplev Colorados vigtige industrier som landbrug og en guldmine
  • Lever fragt til og fra indersiden af ​​et stort fragtfly i Denver International Airport
  • Beundre nøjagtig repræsentation af byer som Denver og Colorado Springs
  • Besøg landemærker som Four Corners Monument og få et fugleperspektiv på det med udsigtsfunktionen
  • Lås op for Colorado-specifikke Steam-præstationer

 

Lær mere om Colorful Colorado
Fremhæv din appetit på denne smukke stat ved at læse mere om dens mangfoldige natur, industrier og byer.

Natur
Colorado har et af de mest unikke og varierede naturlandskaber, der findes i Nordamerika. Fra smaragdgrønne nationalskove til de utrolige røde klippeformationer, der rager op fra jorden ved Garden of the Gods, vil du finde det næsten umuligt at modstå at tage dig tid til at levere byrder til at udforske den naturlige skønhed, denne stat har at byde på. Gå ikke glip af et udsigtspunkt i Ouray, Amerikas Schweiz, som giver dig en smuk udsigt over denne victorianske mineby!

Staten er især berømt for sine Rocky Mountains, men meget af den østlige del af regionen er domineret af et unikt græsareal, der strækker sig over det amerikanske kontinent. The Great Plains er et område, der strækker sig mere end atten hundrede miles fra nord til syd for Nordamerika og mere end fem hundrede miles fra øst til vest.

Million Dollar Highway

Med udsigt over bjerge, dale og kløfter er Million Dollar Highway en vej som ingen anden. Strækker sig omkring 25 miles (40 km) på U.S. Highway 550, og det er blevet sagt, at det er en af ​​landets mest spektakulære køreture. Motorvejen giver forbløffende udsigter og fantastiske kulisser på den snoede og ofte farlige vej.

Så hvorfor hedder denne vejstrækning Million Dollar Highway? Der er flere historier, herunder at det kostede en million dollars per mil at bygge det, og at dets fyldningssnavs indeholder en million dollars i guldmalm.

Industri

Når vi taler om guld, er staten kendt for sin guldmine i nærheden af ​​Colorado Springs, hvor du kan transportere vigtigt mineudstyr og affaldssten til og fra mineområdet. Colorado er også hjemsted for en række forskellige aftapningsanlæg, der hver producerer og distribuerer et udvalg af forskellige drikkevarer, som chauffører kan levere til steder i hele staterne.

Som en stat, der fremmer sin naturlige skønhed, kigger Colorado altid på måder at bruge ren energi til at beskytte miljøet. Med unikke dele og udstyr, der altid er på vej fra den førende vindmøllefabrik i USA til vindmølleparker på tværs af staterne, håber vi, at du vil være en STOR fan af denne industri.

Næsten halvdelen af ​​statens 66 millioner acres er dedikeret kun til gårde og ranches. Spille en nøglerolle i at bidrage til denne vigtige økonomi og eksportere statens produkter på tværs af staterne. Fra høballer til landbrugsudstyr vil vognmænd være rygraden i at sikre, at denne vigtige og store industri i Cowowado bliver ved med at moo-vin'!

En af de største bidragydere til den lokale økonomi er Denver International Airport. Chauffører kan forvente at se masser af detaljer omkring lufthavnen, herunder Denvers berømte hestestatue. Lastbilchauffører kan også levere til og fra et fan-favorit fragtafleveringssted, placeret inde i et stort fragtfly.

Byerne

Med tilnavnet Mile High City har Denver nøjagtige repræsentationer af berømte vartegn og industrier, som chauffører kan opdage og levere gods til. Denver vil også byde på et realistisk vejnet, herunder det berømte "musefældekryds", udvekslingen mellem I-25 og I-70, som er bedst kendt for sit spaghetti-lignende design.

Beliggende ved foden af ​​Pikes Peak finder du byen Colorado Springs, statens 2. mest folkerige by. Colorado Springs er kendt for sine mange enestående attraktioner, hvor den mest ikoniske er byens Garden of the Gods Park, et nationalt naturligt vartegn. Med 300 millioner års geologisk historie og utrolige tårnhøje klippeformationer i røde sandsten, er det ikke underligt, at den er placeret øverst på listen over bedste parker at besøge i USA. Prøv at finde en skjult vej, der fører dig dertil!

Legal:

(c) 2020 SCS Software. All brand names, trademarks, registered marks, logos, and symbols on vehicles in the game are property of their rightful owners. Used with kind permission.

The MACK trademarks and designs are registered rights of the AB Volvo Group and are used pursuant to a license.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg American Truck Simulator - Colorado fysisk?

Nej, du modtager en American Truck Simulator - Colorado produktnøgle (American Truck Simulator - Colorado CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din American Truck Simulator - Colorado produktnøgle (American Truck Simulator - Colorado CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille American Truck Simulator - Colorado. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder American Truck Simulator - Colorado? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får American Truck Simulator - Colorado, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Virker American Truck Simulator - Colorado også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til American Truck Simulator - Colorado som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher SCS Software
Udvikler SCS Software
Platform PC/MAC
Udgivelsesdato 12-11-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: Dual core CPU 2.4 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
Diskplads: 190 MB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processor: Quad core CPU 3.0 GHz
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 760-class (2 GB)
Diskplads: 190
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser