American Truck Simulator - Wyoming (PC/MAC) 79 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer American Truck Simulator på Steam for at kunne bruge American Truck Simulator - Wyoming.

AMERICAN TRUCK SIMULATOR - WYOMING SPILBESKRIVELSE

Sig hej til ligestillingsstaten, Wyoming. Fra tårnhøje, snedækkede bjergkæder til verdensberømte nationalparker, "Big Wyoming" er en tilstand af barsk naturskønhed. Se Devils Tower. Træk gennem byerne langs I-80. Eksporter husdyr fra den massive landbrugssektor. Udforsk den magiske by på sletten, Cheyenne. Tag på en roadtrip til en del af den legendariske Yellowstone National Park.

Uanset om du har lyst til den smukke arkitektur eller den generelle følelse af rig historie, vil du føle dig som hjemme i Wyoming. Cowboys, tog og vidåbne natur venter på dig.

Dette er, hvad du kan gøre og se i Wyoming

  • Lever til og fra 11 byer og opdag 14 bygder
  • Oplev og lever til Wyomings vigtige industrier som kul og soda, gårde og landbrug, jernbanegårde og meget mere!
  • Før kvæggods til vores nye kvægauktionshuse
  • Kør på motorvejen til himlen
  • Kør gods på I-80, den næstlængste mellemstatslige motorvej i USA
  • Se dyreliv, der er unikt for Wyoming, inklusive bison
  • Besøg vartegn som Devils Tower National Monument og en del af Yellowstone National Park og få fugleperspektiv med mange nye udsigtspunkter
  • Beundre nøjagtige repræsentationer af byer som Cheyenne, Casper, Jackson, Sheridan og mere!
  • Besøg og tag et hvil på berømte Wyoming rastepladser og tankstationer
  • Lås op for Wyoming-specifikke Steam-præstationer

Natur
Wyoming er muligvis en af ​​de mindst befolkede stater i USA, men det betyder ikke, at det mangler spektakulære steder at besøge og se. Hjem til nogle af landets mest betagende nationalparker, Wyoming er bedst kendt for sine rødvæggede kløfter, varme kilder, historiske præriebyer, pionerhistorie og historiske attraktioner.

Wyoming udpegede den amerikanske bison som det officielle statspattedyr i 1985, og den dag i dag kan du stadig finde store flokke af dem, der græsser på tværs af prærierne og beskyttet land, som er udpeget til bevarelse af vilde bisoner siden deres tilbagegang i hele USA.

Beliggende i den vestlige del af Wyoming, Bridger-Teton National Forest, bedst kendt for de fire W'er - Wildlife, Waterfalls, Wilderness og Wild and Scenic Rivers, er det største intakte økosystem i de nedre 48 USA og et must-besøg placering for enhver rejsende.

Devils Tower er en berømt butte med hundredvis af lodrette revner og en samlet højde på 5.112 ft (1.558 m), hvilket gør det til et ekstremt særpræg i området fuld af prærier. Dette naturlige vidunder opleves meget bedre ved at se det "større" billede med alt omkring; derfor vil det tættest mulige punkt være besøgscentret og foran porten ved indgangen til parken. Men græd ikke, for der vil være en nærliggende gård og et interaktivt udsigtspunkt under tårnet, hvor de mest opmærksomme kan finde noget meget interessant.

Industrier
Landbrugsindustrien er en af ​​statens største bidragydere til den lokale økonomi. Mens afgrøder, frugter og grøntsager udgør en stor procentdel af denne industri, er produktionen af ​​oksekød den største del af Wyomings landbrugssektor. Mange af kvæget sælges og eksporteres normalt rundt om i verden fra auktionshuse for husdyr, som vil være en af ​​de nye industrier, der kommer til Wyoming.

En anden form for logistik, der er fremtrædende i hele staten, er jernbanen. Bidrag til vedligeholdelsen af ​​lokomotiverne, der betjener jernbanerne, idet du leverer vigtige skinnedele til og fra skinneforsyningsdepotet, samt leverer og afhenter gods fra de daglige godstog.

Kemiske anlæg og stenbrud vil også være andre steder, hvor chaufførerne kan hente og levere forskellige dele og materialer fra. Disse ladepunkter er altid placeret på kanten af ​​raffinaderiet eller stenbruddet for at holde chauffører sikkert væk fra de aktive mineområder.

Vejnettet
Legenden siger, at en bestemt vognmand (vi føler os alle stolte her ikke?) besluttede en dag at tage et billede, mens han kørte på Interstate 80, da han nærmede sig et område nær Fort Bridger kendt som "The Three Sisters". Billedet fik det til at virke, som om vejen over toppen var uendelig, og lige siden da har folk almindeligvis omtalt dette område som "Highway to Heaven".

Tid til at komme tilbage til jorden nu og nævne adskillige nye vejskilte, som vil omfatte hastighedsgrænseskilte, motorvejs- og motorvejsskilte, turistskilte og dynamiske budskabsportaler! Når vi taler om vejportaler, er der også et meget interessant nyt billede - portaler med trafiklys ved kryds. Disse er ikke ligefrem en almindelig begivenhed, derfor bør du altid være parat til at tage et billede, bare så du kan tage det med dig "åndeligt", uanset hvor du går.

Du vil også være i stand til at krydse flere farverige broer, og hvis åben plads ikke er noget for dig, så sørg for ikke at gå glip af I-80's Twin Tunnel nær Rock Springs. Så sæt dig bag rattet og opdag Wyoming!

Legal:

© 2021 SCS Software. All brand names, trademarks, registered marks, logos, and symbols on vehicles in the game are property of their rightful owners. Used with kind permission.

Western Star is a trademark of Daimler Trucks North America LLC and is used under license to SCS Software s.r.o.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg American Truck Simulator - Wyoming fysisk?

Nej, du modtager en American Truck Simulator - Wyoming produktnøgle (American Truck Simulator - Wyoming CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din American Truck Simulator - Wyoming produktnøgle (American Truck Simulator - Wyoming CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille American Truck Simulator - Wyoming. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder American Truck Simulator - Wyoming? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får American Truck Simulator - Wyoming, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Virker American Truck Simulator - Wyoming også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til American Truck Simulator - Wyoming som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher SCS Software
Udvikler SCS Software
Platform PC/MAC
Udgivelsesdato 07-09-2021
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 64-bit
Processor: Dual core CPU 2.4 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
Diskplads: 200 MB tilgængelig plads
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processor: Quad core CPU 3.0 GHz
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 760-class (2 GB)
Diskplads: 200
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser