The Dragoness: Command of the Flame (PC) 145 kr.
THE DRAGONESS: COMMAND OF THE FLAME SPILBESKRIVELSE

The Dragoness blander HOMM-lignende opdagelsesrejser, opbygning af byer og turbaserede strategiske kampe med et rogueagtigt twist. Vælg dine kampe, veje og færdigheder, mens du udforsker en krigshærget verden. Saml og kontrollér din hær af udyr, indsaml ressourcer, og udvid din by.

Udforsk, indtag, hersk.

Et HOMM-inspireret eventyr med et rogueagtigt twist. Du er klar til at begive dig ud på en episk rejse på tværs af Drairthir-halvøen – et land hærget af stridende dragefraktioner – i rollen som hærfører, rekrutteret af The Dragoness, i hendes forsøg på at indtage og bringe fred til verden.

Da du pludselig befinder dig i Níwenborhs ødelagte hovedstad, er det op til dig at genopbygge denne engang så storslåede by. Kun ved at rekruttere en stærk hær af udyr og administrere dine ressourcer vil du være i stand til at forberede dig på de farer, der ligger forude – hvor kun skarp strategisk tænkning og taktiske egenskaber vil sikre dig sejren.

Nu er det din tur til at gøre modstand.

I et klassisk kampsystem tæller stor styrke slet intet uden en solid taktik. Deltag i udfordrende, turbaserede, HOMM-inspirerede kampe. Som du går i spidsen for dine allierede skabninger, må du bruge alt, hvad du har lært om dine fjenders angreb til at gøre dit bedste for at minimere dine tab. Efterhånden som din hær af udyr vokser i antal, kan du eksperimentere med forskellige typer enheder og synergier af færdigheder for at finde en spillestil, der passer til din strategiske tænkning – og skaber den bedste vej til succes.

Tab kampen, vind krigen.

Dine nederlag er kun næring til din målrettethed. Drag ud på rogueagtige eventyr, hvor du udforsker den evigt forandrende Drairthir-halvø i din søgen efter livsvigtige ressourcer, magtfulde skabninger, som du kan føje til din hær, ældgamle artefakter, der giver dig mere magt, samt fjender, du kan knuse. Hver rejse låser op for nye udyr, færdigheder og baseopgraderinger. Fortvivl ikke over dine nederlag, fordi du vil rejse dig endnu stærkere efter hver gang og skyde dig vej igennem helteprogressionssystemet.

Hersk over mørket, tag magten over flammen.

Din kampdygtighed alene er måske ikke nok til at redde verden fra at synke ned i mørke. Bevis dit værd som hærfører for The Dragoness ved at genopbygge Níwenborh og styrke byens hær. Saml ressourcer, tag dig af dine udyr, styr hovedstadens udvikling, og beslut, hvor din fremgang tager dig hen. I denne verden er dine valg altafgørende: Vælg, hvilke veje du vil udforske, og hvilke udyr du vil samle. Vælg, hvilke kampe der er indsatsen værd, og hvilke du burde undgå for nu.

I The Dragoness kommer du til at:

– Fordybe dig selv i HOMM-lignende udforskning og kampe.
– Tage ud på roguelignende eventyr, hvor hvert nederlag gør dig stærkere.
– Påtage dig rollen som hærfører og udvikle hendes kræfter og færdigheder.
– Rekruttere en storslået hær af udyr, der gør som du befaler på slagmarken.
– Udkæmpe kampe, der vil udfordre din strategiske tænkning.
– Vælge mellem et stort udvalg af evner og artefakter – og eksperimentere med kraftfulde synergier af færdigheder.
– Indsamle ressourcer til at styre og udvikle Níwenborhs hovedstad.
– På The Dragoness befaling – nedkæmpe et oprør og genvinde kontrollen over kongeriget mod en dæmonisk dragemodstander.

Legal:

© Crazy Goat Games 2022. All rights reserved. Published by PQube Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Dragoness: Command of the Flame fysisk?

Nej, du modtager en The Dragoness: Command of the Flame produktnøgle (The Dragoness: Command of the Flame CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Dragoness: Command of the Flame produktnøgle (The Dragoness: Command of the Flame CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Dragoness: Command of the Flame. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Dragoness: Command of the Flame? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Dragoness: Command of the Flame som digital download til Steam.

Publisher PQube Limited
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 01-09-2022
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 SP1 64-bit or later
Processor: Intel i3 6th gen
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 650 Ti
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser