Euro Truck Simulator 2 - Iberia (PC/MAC) 129 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Euro Truck Simulator 2 på Steam for at kunne bruge Euro Truck Simulator 2 - Iberia.

EURO TRUCK SIMULATOR 2 - IBERIA SPILBESKRIVELSE

Den Iberiske Halvø er fuld af rige og forskelligartede landskaber, fra halvtørre sydøstlige ørkener til de grønne nåleskove. Iberia er hjemsted for adskillige historiske landsbyer og byer, smalle gader, gamle kirker og imponerende slotte. Besøg Spaniens hovedstad, Madrid, Portugals kysthovedstad, Lisboa, en lang række kystbyer som Málaga og Olhão og mange af de indre byer. Vær en vigtig del af den stærke eksportøkonomi og lever gods fra Iberia gennem Europa.

Iberia er dejlig, her er hvorfor

  • Rejs gennem Tabernas-ørkenen, ofte kaldet 'Europas fastland' eneste ørken'
  • Forbind Iberia med resten af ​​Europa med forsendelser fra dens travle havne
  • Levere bildele og hele biler til og fra de forskellige bilfabrikker til forsendelsesterminalerne
  • Tag et hvil ved lastbilstoppesteder og tankstationer, der er lavet til at matche deres virkelige modparter
  • Se vartegn i alle former og størrelser, fra middelalderborge til statuer af historiske personer
  • Nyd den spektakulære udsigt over kysten og endda den berømte 'The Rock of Gibraltar' placeret på den anden side af bugten fra kystbyen Algeciras
  • Fordyb dig i ny omgivende lyd, fra den subtile lyd af vind gennem dalene til fuglenes tweeting
  • Udforsk bjergrige områder med en bred vifte af farverige klipper
  • Besøg landemærker som Guadiana International Bridge og få et fugleperspektiv på den med udsigtsfunktionen
  • Lås op for Iberia-specifikke Steam-præstationer

Oplev iberiske byer

Lær mere om den iberiske halvø

Viden er magt. Du kan lære alt om Iberias strømkilder, natur og økonomi nedenfor.

Øko-regioner

Fra semi-tørre sydøstlige ørkener til de grønne nåleskove er den iberiske halvø hjemsted for et rigt og meget forskelligartet økosystem. Med to dominerende klimatyper kan temperaturer og vejr variere afhængigt af, hvor du rejser. Da Iberia er den næststørste europæiske halvø efter område, kan du være sikker på at se en bred vifte af forskellige øko-regioner.

Ørkener

Vidste du, at mange af de vestlige klassikere baseret i det vilde vesten af ​​Amerika, med traditionelle cowboy-shootouts og nærbilleder af skelende øjne (yee-haw!), blev filmet i de varme og støvede ørkener i Spanien?

Beliggende i den sydøstlige del af Iberia og ofte kaldet "fastlandet Europas eneste ørken", finder du Tabernas-ørkenen, en tør, men smuk del af det spanske fastland. Denne del af Iberia er det første ørkenklima, der nogensinde har været med i Euro Truck Simulator 2; og tilbyder en helt unik kontrast til de frodige og grønne skove, der dominerer resten af ​​kontinentet.

Uanset om du bare rejser igennem eller tager den naturskønne rute, skal du sørge for at holde øje med stederne for berømte film, tumbleweed og cowboys... for denne by er ikke stor nok til os to, partner.

Havne i Iberia

Med over 3.000 km kyststrækning ligger et flertal af Iberias største byer og befolkning tæt på eller ved siden af ​​havet, og havne på Den Iberiske Halvø spiller en utrolig vigtig rolle i økonomien. Skibsfart, fiskeri og havturisme er nogle af halvøens største industrier. Du vil finde mange af disse større og mindre havne på tværs af halvøens kystlinje.

Den stadigt stigende efterspørgsel efter flere produkter og forsendelse betyder, at du ikke vil finde mangel på job, når du er i nærheden af ​​en havn. Med hundredvis af forsendelser, der kommer og går hver dag, vil du være en del af at forbinde Iberia med verden, når det kommer til logistik.

Bilindustrien

Takket være havnene på tværs af Iberia med forbindelser til Europa, Middelhavet, Nordafrika og Atlanterhavet gør skibsfart over hele verden Spanien og Portugal til et ideelt sted for bilproducenter. Nogle af disse operationer er så store, at mange havne har deres egne dedikerede bilfragtterminaler, som udelukkende er dedikeret til transport af biler til udlandet.

Spille en afgørende rolle i levering af reservedele og biler til og fra de forskellige bilfabrikker i hele Europa til forsendelsesterminalerne. Med millioner af biler, der ruller ud af produktionslinjen hver, har du ingen mangel på logistiske jobs i denne industri.

Arkitektur og landsbyer

Uanset hvor du rejser hen over halvøen, vil du være sikker på at se en bred vifte af forskellig arkitektur. Der er mange almindelige designs, du kan få øje på, når du kører i Iberia. De orange terracottatage findes nemlig på de fleste villaer, huse og bygninger; som er skabt ud fra den overflod af ler udvundet fra stenbrud i lokalområdet. Den mest almindelige type design af bygninger er designet med hvide vægge, stengulve og vinduer med skodder for at hjælpe med at holde varmen ude.

Men ikke alt ved Iberia er indfødt. Fra spansk kolonialtid (en kombination af indiansk og maurisk påvirkning) til nyklassisk arkitektur, er det tydeligt at se påvirkninger fra hele verden fundet i mange af Spaniens og Portugals bygninger og vartegn.

Glem ikke at sætte farten ned og bruge et øjeblik på at nyde historien og det smukke arkitektoniske design, der kan findes i både Spanien og Portugal.

Iberisk energi

Iberia opnår høj efterspørgsel efter elektricitet ved at bruge moderne energikilder i stedet for at bruge traditionelle som kul til at generere elektricitet. En af de mere populære moderne energikilder er solpaneler, som bruger solens energi (som Iberia har masser af) til at skabe elektricitet. Solpaneler er mest effektive, når store mængder af dem bruges sammen på en solcellegård. Disse områder dækket af tusindvis af solpaneler giver en betydelig del af Spaniens og Portugals elektricitet. En anden energikilde, der er typisk for Den Iberiske Halvø, er vindfanget ved turbinefarme fundet på bakketoppe, i dale og endda offshore.

Lastbilstoppesteder og tankstationer

Gennem bjerge, byer og skove søger chauffører ofte tilflugt fra solen og tager sig tid til at hvile sig på den videre rejse på passende rastepladser og udpegede tankstationer designet til lastbilchauffører. Da Iberia er en af ​​de førende logistiske hovedstæder i Europa, er lastbilstop blevet almindeligt i landene i Spanien og Portugal.

Et stort flertal af tankstationer er blevet håndlavede, hvilket gør det muligt at lave en række forskellige designs, så de matcher deres virkelige modparter så tæt som muligt. Disse hvilesteder vil også indeholde andre AI-chauffører, som vil trække op for at få brændstof og et tiltrængt hvil på parkeringsområdet. Fra små landtankstationer til store landevejsholdepladser kan du slappe af, velvidende at det næste stop ikke er for langt væk.

Klipper og vegetation

Størstedelen af ​​den iberiske halvø består af et meget tørrere klima, end vi er vant til at se på tværs af resten af ​​det europæiske fastland. Du vil se nye modeller af træer, herunder cypresser, palmer, fyrretræer, tørre buske, oliventræer, appelsintræer og korktræer, som bringer en række vegetation, der findes over hele Spanien og Portugal.

Det kan komme som en overraskelse for dig at finde ud af, at halvøen faktisk er meget stenet. Du vil også opdage, at Iberia er meget farverig! Ligesom du ville se i forskellige amerikanske stater, har Spanien og Portugal forskellige farver jord og klipper. Fra rød, gul og endda nogle gange grå, har vores team gjort deres bedste for at fange de unikke farver i hvert område på tværs af denne enorme halvø. Efter at have læst alt dette, er vi sikre på, at du tror, ​​at Iberia rocks.sula er fuld af rige og forskelligartede landskaber, fra halvtørre sydøstlige ørkener til de grønne nåleskove. Iberia er hjemsted for adskillige historiske landsbyer og byer, smalle gader, gamle kirker og imponerende slotte. Besøg Spaniens hovedstad, Madrid, Portugals kysthovedstad, Lisboa, en lang række kystbyer som Málaga og Olhão og mange af de indre byer. Vær en vigtig del af den stærke eksportøkonomi og lever gods fra Iberia gennem Europa.

Legal:

(c) 2021 SCS Software. All brand names, trademarks, registered marks, logos, and symbols on vehicles in the game are property of their rightful owners. Used with kind permission

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Euro Truck Simulator 2 - Iberia fysisk?

Nej, du modtager en Euro Truck Simulator 2 - Iberia produktnøgle (Euro Truck Simulator 2 - Iberia CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Euro Truck Simulator 2 - Iberia produktnøgle (Euro Truck Simulator 2 - Iberia CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Euro Truck Simulator 2 - Iberia. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Euro Truck Simulator 2 - Iberia? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Euro Truck Simulator 2 - Iberia, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Virker Euro Truck Simulator 2 - Iberia også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Euro Truck Simulator 2 - Iberia som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher SCS Software
PEGI-rating
Udvikler SCS Software
Platform PC/MAC
Udgivelsesdato 08-04-2021
Systemkrav Minimum Requirements
OS: Windows 7 Processor: Dual core CPU 2.4 GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000) Hard Drive: 12 GB available space
Recommended Requirements
OS: Windows 7/8.1/10 64-bit Processor: Quad core CPU 3.0 GHz Memory: 6 GB RAM Graphics: GeForce GTX 760-class (2 GB) Hard Drive: 12 GB available space
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser