Steelrising (PC) 365 kr.
STEELRISING SPILBESKRIVELSE

Byen brænder og bløder, mens den lider under kong Louis XVI's og hans voldelige robot-legioner. Aegis, et mekanisk mesterværk skabt af ingeniøren Vaucanson for at være dronningens livvagt, skal redde den franske revolution i dette udfordrende action-rollespil.

 
UDFORDRENDE KAMPE MELLEM ROBOTTER

I kampen mod kongens mekaniske soldater er der brug for dødbringende nøjagtighed. Med undvigelser, pareringer, hop og ødelæggende angreb skal du kæmpe dig vej gennem Paris. Hver kamp tester din nerver og kræver fremragende disciplin, mens de enorme ubarmhjertige maskinbosser kræver tålmodighed og dygtighed.

 
AEGIS: EN FIGUR MED EXCEPTIONELLE FÆRDIGHEDER

Definer din egen stil og opgrader dine evner i løbet af spillet. Du kan spille som en nådesløs kriger, en hårdtslående livvagt, en dødbringende danser eller en virtuos i elementær kunst. Drag fordel af et stort udvalg af våben og færdigheder, så du kan tackle hver kamp på din egen unikke måde.

 
DET REVOLUTIONÆRE PARIS ER DIN LEGEPLADS

Ved at bruge hestevogne, gribekløer, hemmelige passager, et detaljeret kort og andre metoder og redskaber, du finder undervejs, skal du udforske en by, der oplever sine mørkeste dage. Din gribeklo tilføjer en ny dimension til udforskningen og Paris' højder. Sammen med dine sprintevner giver det dig adgang til alle byens hemmeligheder på tværs af flere baner, som du kan udforske igen og igen.

 
SÆT DIT PRÆG PÅ HISTORIENS GANG

Du er en af hovedpersonerne i en alternativ historie, hvor Paris bliver underkuet af en tyrankonge. Allierede og fjender med uklare motiver vil krydse din vej, såsom Marie-Antoinette, Lafayette og Robespierre. Det er op til dig at finde ud af, hvad der er sandt

 

Legal:

©2022 Nacon. ©2022 Published by Nacon and developed by Spiders

Steelrising® Copyright© 2022 Nacon All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Steelrising fysisk?

Nej, du modtager en Steelrising produktnøgle (Steelrising CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Steelrising produktnøgle (Steelrising CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Steelrising. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Steelrising? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Steelrising som digital download til Steam.


Publisher Nacon
PEGI-rating
Udvikler Spiders
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 08-09-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i7-3770 or AMD Ryzen 5 1400
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce RTX 2060, 6 GB
DirectX: Version 12
Diskplads: 67 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Int
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser