SpiderHeck 105 kr.
SPIDERHECK SPILBESKRIVELSE

Dit mål er simpelt: Forsøg at overlev, kampene er til døden.

SpiderHeck er et tempofyldt sofa co-op kampspil, hvor edderkopper kæmper mod hinanden i et dødbringende kaos. Vælg at tage kampen op mod massevis af brutale fjender helt alene, eller slå dig sammen med dine venner, bagefter kan du udfordre dem til en duel, så du kan glæde dig over at se dem udføre et smart trick, inden de styrter ned i lavaen med hovedet først.


FUNKTIONER

Kæmp løs, hav det sjovt, eller... øh... dø

Hvilken mode har du lyst til i dag? Nedlæg massevis af fjender, eller skab moddede dueller; kæmp en mod en eller prøv at klare dig igennem udfordringerne - og prøv igen, og igen, og igen... Ellers kan du også bare bruge din tid på at sætte søde hatte på edderkopperne.

Spil alene, eller få dine venner med ind i kampen

Du kan spille med dine venner: sammen eller mod hinanden, lokalt eller online... Men hvad nu, hvis du ikke har nogen venner? Bare rolig, vi er her for at give dig et stort kram og vise dig, at der også er massere af solo-modes. Og hvis du har lyst til at få venner, så du har nogen at spille med, kan du bruge hurtigsøgningen til at finde tilfældige modstandere eller besøge vores Discord-kanal. Vi har noget til enhver.

Ubegrænsede muligheder for stunts, der trodser tyngdekraften

Fysiksystemet i dette spil er meget mere end bare at svinge sig fra net: Lav en salto, Udnyt din modstanders momentum, sving dit sværd 360°, bliv viklet ind, vrid dig løs, og giv det dræbende slag, når du lander på fjendens hoved. Forestil dig alt dette, men uden tyngdekraft (ja, der findes et level uden tyngdekraft!).

Kombiner forskellige overlevelsesstrategier

Hver arena har sine helt egne unikke features, og mens nogle kan hjælpe dig, vil andre gøre dig ondt. Du er velkommen til at finde på en strategi fra starten af og holde dig til den, men det behøver du ikke - bare lad snuhed og tilfældigheder gøre dit gameplay uforudsigeligt.

Knus dine fjender med et utroligt stort udvalg af våben

Brug haglgeværer, raketkastere, miner og en- eller tveæggede lasersværd til at skære, knuse, sprænge og... Vent et øjeblik, der er noget vigtigt... det kræver kun ét slag at dræbe i dette spil, hvilket betyder, at du med visse våben kan dræbe dig selv samtidig med at du dræber dine fjender. Vi tænkte bare, at vi lige ville nævne det.

Personliggør dine edderkopper
Der er masser af standardfarver til rådighed, og du kan optjene hatte ved at få achievements (for at gøre det hele mere interessant foreslår vi, at du selv prøver at finde dem).

Legal:

© 2021 Neverjam. All Rights Reserved.
© 2021 tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg SpiderHeck fysisk?

Nej, du modtager en SpiderHeck produktnøgle (SpiderHeck CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din SpiderHeck produktnøgle (SpiderHeck CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille SpiderHeck. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder SpiderHeck? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af SpiderHeck som digital download til Steam.

Genre Co-op
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 22-09-2022
Systemkrav Minimum Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 Processor: Intel i3 2125 3.30 GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: nVidia GTX 750 Ti DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 1100 MB available space Sound Card: Integrated

Recommended Requirements


Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser