Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters (PC) 37,95 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Mordheim: City of the Damned på Steam for at kunne bruge Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters.

MORDHEIM: CITY OF THE DAMNED - WITCH HUNTERS SPILBESKRIVELSE

Dette krigsbånd tilføjer heksejægerne med 7 nye enhedstyper og en fuldt spilbar kampagne med unikke Dramatis Personae, High Capitular Wilhelm Krieger.

Midt i rivaliseringen og volden, der splitter imperiet, kryber uhyggelige kræfter tilbage til mændenes land. Mod disse ondskaber står heksejægerne, ubarmhjertige krigere i tjeneste for Sigmartemplet. Heksen, der praktiserer sin faldmagi, mutanten, der spreder sin korruption af kød, necromanceren krænker gravens hellighed, dæmonen, der søger at besidde sjæle - det er heksejægerens fjender. Heksejægerne vil tillade intet at få dem til at vakle i deres forsvar af menneskeheden mod disse onder. De er Sigmars tempelriddere, og med sværd og ild vil de returnere deres guds retfærdighed til Mordheim.

Heksejægerkaptajn

Lederen af ​​hvert band af heksejægere bærer en kommission fra den store teogonist selv, og sanktionerer enhver handling, som kaptajnen anser for nødvendig. De, der er betroet med en sådan autoritet, er udvalgt på grund af deres urokkelige tro og iver, såvel som deres taktiske skarpsindighed og sværdmandskab. Enhver, der tør modsætte sig en Heksejægerkaptajn, vil blive henrettet med Sigmartemplets velsignelse.

- Indledende våbensæt

- Sæt 1: Armbrøstpistoler

- Sæt 2: Sværd

- Frynsegoder

Sigmar's Aegis: Krigeren har en naturlig magisk modstandsbonus på 20%.

- Indledende færdigheder

Hunter's Patience: Efter et vellykket Dodge-forsøg reduceres omkostningerne ved et modangreb udført som svar med 1 offensive point.

Flagellant

Flagellanterne er fanatiske galninger, der vandrer på provinsernes veje og biveje. De prædiker deres apokalyptiske visioner, hvor end de går, og piskes deres egne kroppe med piskepiske og tunge lænker i handlinger af grusom selvlemlæstelse. Den vanvittige hengivenhed, der giver Flagellants formål, gør dem ligeledes til skræmmende krigere i kamp, ​​som kaster sig over fjender i et vanvid med at hugge slagler. Mange flagellanter er blevet påvirket af heksejægernes prædikener og slutter sig til deres krigsbander i et helligt korstog for at rense Mordheim og genoprette Sigmars nåde til landet.

- Indledende våbensæt

- Sæt 1: Great Flail

- Sæt 2: Ingenting

- Frynsegoder

Intet talent: Denne enhed kan ikke købe færdigheden 'Dreng har talent'.

- Indledende færdigheder

Fanatisme: Giver immunitet til All Alone-, Frygt- og Terror-tests.

Heksejæger

De grumme heksejægere er kendt for deres beslutsomhed og mod, selvom de er berygtede for deres nådesløse metoder og nådesløse retfærdighed. Typisk arbejder disse mænd alene og rejser rundt i landsbyer og byer for at udrydde kaos-kulter og hekse, men omfanget af korruption, der inficerede Mordheim, har trukket flokke af heksejægere til sig, og har slået dem sammen under autoritet af heksejægerkaptajner.

- Indledende våbensæt

- Sæt 1: Pistoler

- Sæt 2: Sværd

- Frynsegoder

Sigmar's Ward: Krigeren har en naturlig magisk modstandsbonus på 10 %

- Indledende færdigheder

Rens kætteren!: Når du uddeler nærkampsskade, øges nærkampsskaden med 20 % til næste angreb. Den næste handling, der tages, skal være et nærkampsangreb eller en færdighed, ellers går effekten tabt.

Zeloter

Mænd, der har lidt store tab, som har fået familie og formue fra sig, oplever nogle gange, at troen på Sigmar er det eneste, de har tilbage. Når de kaster deres gamle livs ruiner til side, bliver de zeloter - hævngerrige pilgrimme på en søgen efter at ødelægge Chaos' håndlangere, hvor end de kan findes. Mange zeloter var bønder eller håndværkere, der manglede lejesoldaters kamperfaring. De er dog besat af bitterhed og raseri. Det er egenskaber, der får heksejægere til at rekruttere dem, og udnytter deres fanatisme til at hævne sig på den onde, angrebne Mordheim.

- Indledende våbensæt

- Sæt 1: Spyd & Sværd

- Sæt 2: Ingenting

- Frynsegoder

Ingen

- Indledende færdigheder

Hævn: Når du modtager skade, øges nærkampsskaden med 10 % for 1 omgang. Stabelbar.

Krigerpræst

Blandt rækken af ​​Sigmars præster understreger krigerpræsterne de kampmæssige aspekter af deres gud. Fyldt med en brændende inderlighed og en ubrydelig tro, er disse præster et formidabelt syn for imperiets fjender. Med enorme krigshammere, der kan knuse kranier og knuse knogler, er en krigerpræst en imponerende fjende. Mere end deres fysiske styrke er det imidlertid en krigerpræsts hengivenhed til Sigmar, der forlener ham med hans dødeligste evner - at udnytte sin guds guddommelige kraft og udløse ødelæggende kræfter mod sine modstandere.

- Indledende våbensæt

- Sæt 1: Hammer & Shield

- Sæt 2: Ingenting

- Frynsegoder

Divine Spellcaster: Denne enhed har adgang til nogle besværgelser fra Sigmars Prayers Tome.

Starter med trylleformularen Immaculate Flesh, som fjerner alle aktive Poison-effekter og øger Poison and Wyrdstone Resistance med 15%. Ikke stabelbar.

- Indledende færdigheder

Divine Rage: Når du uddeler nærkampsskade, øger du chancen for spellcasting for den næste besværgelse med 15%. Den næste handling, der tages, skal være en besværgelse, ellers går effekten tabt.

- Potentielle besværgelser

- Troens skjold: Øger den magiske modstand med 15%. Ikke stabelbar.

- Retfærdighedens rustning: Giver immunitet mod frygt og fremkalder frygt hos engagerede fjender. Øger panserabsorption med 10 %. Ikke stabelbar.

- Afvis kætteren: Opretter en zoneeffekt ved det valgte område. Indtastning eller start af et sving inde i området medfører en debuff, der reducerer nuværende og maksimale overtrædelsespoint med 1 og nærkamps-chance med 5 % for 1 tur. Ikke stabelbar.

- Immaculate Flesh: Fjerner alle aktive Poison-effekter og øger Gift- og Wyrdstone-modstanden med 15%. Ikke stabelbar.

- Ord of Damnation: Reducerer den magiske modstand med 10 % og chancen for at bestå All Alone, Fear og Terror tests med 25 %. Ikke stabelbar.

- Soulfire: Giver 10-15 skader. Omgår panserabsorption.

- Absolutionsbøn: Øger rustningsabsorptionen med 5 % og Dodge and Parry chancen med 10 %. Ikke stabelbar.

- Helbredende hånd: Genopretter op til 40 sår.

Tempelridder

De yngre børn af adelige herrer eller de afhændede arvinger af erobrede domæner, Templar Knights søger ofte en position for sig selv ved at tilbyde tjeneste til templerne for menneskehedens guder. De, der tjener Sigmar, ender normalt i krigsbåndet af en heksejægerkaptajn, som får chancen for at bevise deres tros oprigtighed ved at kæmpe mod kaos skabninger. Bevæbnet og pansret i finurlighed, der passer til deres ædle fødsel, er Templar Knights ikke desto mindre uprøvede krigere, og deres manglende erfaring kan gøre dem overivrige i kamp.

- Indledende våbensæt

- Sæt 1: Sværd og skjold

- Sæt 2: Ingenting

- Frynsegoder

- Last Stand: Denne enhed vil aldrig koble sig fra eller flygte fra nærkamp, ​​den vil kæmpe til slutningen. Enheden er også afkølet.

- Frygtløs: Immun over for All Alone, Frygt og Terror

- Indledende færdigheder

Stoisk: Når man er engageret med 2 eller flere fjender, øges nærkampsmodstanden med 10 %. Ikke stabelbar

Bøddel

Få seværdigheder er mere skræmmende end at se en bøddel nærme sig sit offer. Disse skumle krigere, der er udvalgt på grund af deres massive fysik og fuldstændige angerløshed, kender hverken medlidenhed eller barmhjertighed. Med til opgave at levere endelig retfærdighed til Sigmars fjender, bliver en bøddel overbevist om at dræbe, lige så klar til at dræbe med koldt blod som i kampens hede. Store tohåndssværd og dobbelthovedede økser er de foretrukne våben for disse mordere, redskaber, som de bliver ganske dygtige med i løbet af deres blodige handel.

- Indledende våbensæt

- Sæt 1: Great Axe

- Sæt 2: Ingenting

- Frynsegoder

- Brandudrensning: Hvert nærkampsangreb har 25 % chancer for at sætte fjenden i brand i 2 omgange, brandskaden tages i begyndelsen af ​​sin tur.

- Frygtløs: Immun over for All Alone, Frygt og Terror

- Last Stand: Denne enhed vil aldrig koble sig fra eller flygte fra nærkamp, ​​den vil kæmpe til slutningen

- Trættende immunitet: Immun over for trættende virkninger.

- Indledende færdigheder

Pyre of the Righteous: Placerer et billede på en målplacering, der kan ødelægges af fjender. Billedet øger chancen for at passere All Alone, Fear, Terror med 30 % og nærkamps- og Ranged Hit-chance med 10 % for allierede inden for 5 meter. Anvendes en gang hver 2 omgang. Ikke stabelbar.

 

Legal:

Mordheim: City of the Damned © Copyright Games Workshop Limited 2014. Mordheim: City of the Damned, the Mordheim: City of the Damned logo, Mordheim, the Mordheim logo, GW, Games Workshop, Warhammer, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Rogue Factor and its logos are trademarks or registered trademarks of Rogue Factor. All rights reserved to their respective owners.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters fysisk?

Nej, du modtager en Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters produktnøgle (Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters produktnøgle (Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Mordheim: City of the Damned - Witch Hunters, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Genre RPG Strategy
Publisher Nacon
Udvikler Rogue Factor
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 21-06-2016
Systemkrav
Minimum Requirements
OS Windows Vista 64bit, Window 7 64bit, Windows 8 64bit, Windows 10 64bit (32bit OS not supported)
Processor AMD/INTEL Dual-Core 2.4 GHz
Memory 4096 MB RAM
Graphics 1024 MB DirectX 9.0c compatible AMD Radeon HD 5850/NVIDIA GeForce GTX 460 or higher
Network Broadband Internet connection
Storage 8 GB available space
Sound Card DirectX 9 c
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser