theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park (PC) 22 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer theHunter: Call of the Wild på Steam for at kunne bruge theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park.

THEHUNTER: CALL OF THE WILD - TE AWAROA NATIONAL PARK SPILBESKRIVELSE

Der er noget helt magisk over Te Awaroa Nationalpark – noget, der har sat gang i fantasien hos både filminstruktører og jægere i generationer. Langstrakte bakker, tempererede regnskove og løvskove skaber tilsammen en mikroudgave af hele den newzealandske Sydø. Landskabet ændrer sig for dine øjne på din vandring gennem dette smukke område. 

Jægere finder vej hertil på udkig efter sikahjort, gemse og vild ged, men Te Awaroa Nationalpark har også set en tilstrømning af turister grundet de film, som for nylig er blevet optaget i området. Det er op til dig og jagtbetjenten Kiri Taylor at sikre, at der ikke gøres permanent skade på områdets skatte, og at den hjemmehørende flora og fauna bevares. 

FAUNAEN I TE AWAROA

Jægerne elsker at spore de mange dyr, som bevæger sig rundt i Te Awaroas smukke og forskelligartede miljøer. For nogle er det suset ved at følge efter en flot sikahjort i de birkeskove, som trækker dem til området, mens andre kommer i håbet om at fange et sjældent syn af vildsvin, vilde geder og gemser. Og de, der er ude efter en mere afslappet oplevelse, kan glæde sig over muligheden for at jage masser af kronhjorte, kalkuner, europæiske kaniner og dådyr. 

FLORAEN I NEW ZEALAND

Det er ikke nogen overraskelse, at Te Awaroa er blevet brugt til at afbilde eventyrlandskaber, da økosystemerne hele tiden er i forandring og virkelig er et syn for guder. Området forvandles under ens fødder, fra de stejle, imponerende bjerge, som opdeler området, til de glitrende strande og tætte tempererede skove. Der er også områder med mere velkendt jagtterræn, såsom gran- og fyrreskov.

ALSIDIG RIFFEL FRA OVERSKUDSLAGERET

Hvad F.L. Sporter .303 mangler i udseende, gør den mere end op for i ydeevne. Bundstykket kører jævnt og pålideligt, og den har bevist sit værd inden for både jagt og skiveskydning. Der er mulighed for at montere flere forskellige slags kikkertsigter, og den store effektive rækkevidde gør, at man kan nedlægge mange forskellige dyr uden problemer.

MISSIONER OG MÅL

Te Awaroa Nationalpark strækker sig over 64 km² og har altid været et sted, hvor man kunne komme væk fra de hele, hvilket gjaldt både de første polynesiske bosættere og de hårdføre mænd, som har skabt sig et navn ved at jage fra helikopter. Det er dog hårde tider, og da jagtbetjenten Kiri Taylor modvilligt giver lov til, at der optages en række Hollywoodfilm i området, går det på et øjeblik fra at være en stille oase til en magnet for dagsturister. 

Områdets sarte økologi er truet, og Kiri har fået nok. Med dig ved sin side vil hun vise verden, at New Zealand er mere end blot hakaer og hobbitter. I de 16 nye historiemissioner skal du tage dig af lokale plager, klinke skårene mellem gamle venner og afdække sandheden bag en for længst glemt legende.

DEL OPLEVELSEN

Du kan jage i Te Awaroa Nationalpark, selvom du ikke har DLC-pakken, ved at deltage i et multiplayerspil hos en, der har den. Det giver dig adgang til det hele, bortset fra historiemissionerne.

theHunter: Call of the Wild® © 2020 Expansive Worlds AB. All rights reserved. Published and developed by Expansive Worlds AB. Expansive Worlds and its respective logotypes are trademarks of Expansive Worlds AB. theHunter: Call of the Wild® is a registered trademark or trademark of Expansive Worlds AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park fysisk?

Nej, du modtager en theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park produktnøgle (theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park produktnøgle (theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får theHunter: Call of the Wild - Te Awaroa National Park, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Publisher Expansive Worlds
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 10-12-2020
Systemkrav Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Storage: 60 GB available space
 
Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 Quad Core
Memory: 8
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser