theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 (PC) 11,60 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer theHunter: Call of the Wild på Steam for at kunne bruge theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2.

THEHUNTER: CALL OF THE WILD - WEAPON PACK 2 SPILBESKRIVELSE

En helt ny sending våben er lige blevet leveret til vores opsynsmænd, og de er helt oppe at køre over at kunne præsentere en utrolig kombination af nymodens finesse og gammeldags pålidelighed i form af Grelck kombinationsvåbnet, Solokhin MN1890 og Mangiafico 410/45 Colt revolveren.

Grelck kombinationsvåben:

Dette alsidige og og elegante kombinationsvåben med tre løb har to løb til haglpatroner over et riffelløb til de store 9.3x74R-patroner til storvildt. Hvis man jæger vandfugle og render ind i en elg, eller jæger kronvildt og falder over en gås, er det her våbnet, man vil have i hånden.

- Alsidighed:

Grelck kombinationsvåbnet er haglgevær og riffel i ét og giver jægeren mulighed for hurtigt at skifte mellem løb med haglpatroner og 9.3x74R-riffelpatroner, så chancerne for at nedlægge byttet øges. Du kan bruge fuglehagl og dyrehagl til at nedlægge små og mellemstore dyr og skifte til enten blødspidsede 9.3x74R-patroner eller 9.3x74R-patroner med polymerspids, når du vil nedlægge storvildt.

- Falcon 3-9x44 Drilling-kikkertsigte:

Du kan hurtigt rette skuddene fra lang afstand ind med dette utrolige specialfremstillede kikkertsigte til Grelck kombinationsvåbnet. Det er vejrbestandigt, konstrueret til at kunne holde til skud efter skud med kraftige patroner og kan bruge i de allerfleste jagtsituationer.

- Flere farvevariationer – Classic, Select og Carbon Fiber

Grelck kombinationsvåbnet finde si tre forskellige farvevariationer: Classic, Select og Carbon Fiber

Solokhin MN1890:

Solokhin MN1890 er en velafprøvet riffel, som beskrevet i historiebøgerne verden over. Det er blevet testet i barske miljøer og har været i brug i over et århundrede. Solokhin MN1890 er jægerens gode ven, en pålidelig boltriffel. Du vil kunne ramme mål på lang afstand, så ryet for dødelig skud er meget velfortjent.

- Rækkevidde og kraft:

Solokhin MN1890 er berømt for sin pålidelighed i alle situationer. Det er et kraftigt våben, som er designet til at nedlægge mellemstore dyr fra en imponerende afstand. Den maksimale rækkevidde er omkring 550 meter, magasinet indeholder fem patroner, og den halvstore rekyl vejes op af den store skudkraft. Hvis man kombinerer den med Ascent-, Hyperion- eller Argus-kikkertsiget, bliver man en jæger, man skal regne med.

- Farvevariationer – Assembly Line, Frontline og Defense Line:

Solokhin MN1890 findes i tre forskellige farvevariationer: Assembly Line, Frontline og Defense Line

Mangiafico 410 / 45 Colt Revolver:

Denne elegante, moderne revolver er den ideelle partner for dem, der er ude efter alsidighed på kort afstand. Du kan bruge haglammunition til småvildt og fuglevildt og Long Colt-ammunition til rådyr og springbuk. Et lille håndvåben til småvildt.

- Optimalt til små og mellemstore dyr:

Den hårdtstøbte .45 Cold-patron er både kraftig og præcis, hvilket gør den egnet til små og mellemstore dyr på kort afstand. Haglpatronen med kaliber .410 er på den anden side god til hurtige små mål på kort afstand, som fx kaniner og ænder. Mangiafico 410/45 Colt revolveren er lille og fleksibel og kan bruges til lige så mange forskellige ting som vores buer, men til en langt lavere pris.

- Farvevariationerne Polished Steel, Muertos og Flat Black:

Mangiafico 410/45 Colt revolveren findes i tre forskellige farvevariationer: Polished Steel, Muertos og Flat Black.

 

theHunter: Call of the Wild® © 2020 Expansive Worlds AB. All rights reserved. Published and developed by Expansive Worlds AB. Expansive Worlds and its respective logotypes are trademarks of Expansive Worlds AB. theHunter: Call of the Wild® is a registered trademark or trademark of Expansive Worlds AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 fysisk?

Nej, du modtager en theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 produktnøgle (theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 produktnøgle (theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 2, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Publisher Expansive Worlds
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 28-02-2019
Systemkrav Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Storage: 60 GB available space
 
Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 quad-core
Memory: 8
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser