Townsmen - A Kingdom Rebuilt (PC) 145 kr.
TOWNSMEN - A KINGDOM REBUILT SPILBESKRIVELSE

Velkommen, Deres Højhed! Et stort land venter på dine bosættere og er klar til at blive koloniseret. Send dine arkitekter og bygherrer til at planlægge og bygge en by. Men send også dine håndværkere for at skære noget træ og udvinde malm. Sørg for, at dine marker er på frugtbar grund, for at få al mad til dine sultne undersåtter! Townsmen – A Kingdom Rebuilt giver dig kronen: Led dine folk fra deres første skridt i en lille landsby til en massiv middelaldermetropol med tusindvis af indbyggere.

Overvind udfordringerne

der ligger forude. Dine borgere har forskellige behov for at forblive glade. Og du er nødt til at holde dem glade, for at holde skattemønterne rullende, som du skal bygge endnu mere. Pas på, da der er mange ting i verden, der vil forstyrre glæden: Årstiderne vil ændre efterspørgslen efter visse varer – mere vand er nødvendigt om sommeren, mere tøj om vinteren. Katastrofer kan ramme din blomstrende by, pesten, en stor brand eller en lavine vil ikke gøre nogen glade, og det vil en bandit heller ikke angribe!

Et stort udvalg af huse at bygge og mange forskellige job til dine fag vil

holde dig beskæftiget. Våbenhuset vil producere våben til dine soldater for at holde dine borgere redde fra banditter. Bageriet eller slagterværkstedet sørger for mad, klostret, saftfremstillingen og vingården bringer drikkevarerne – og alt kan købes på markedspladsen! Sørg for at have øje med dine folks daglige rutiner – udover job og mad har de også brug for et sted til rekreation som en park, huse at bo og underholdning på dystpladsen eller værtshuset!

Hver af dine gerninger er meningsfulde: Hvis du beordrer dine folk til at bygge et hus, hvis du sender dem til et nyt job - vil alt belønne dig

med erfaringspoint. Dette progressionssystem vil give dig mulighed for at undersøge teknikker, der for eksempel øger mængden af ​​skatter, du får eller gør dine vagttårne ​​mere effektive. I hvert kort du spiller!

 

FUNKTIONER

  • Bybyggende gameplay, der foregår i middelalderen
  • Kompleks økonomi sim og dybe produktionskæder
  • Over 150 forskellige by- og produktionsbygninger
  • Årstider og vejreffekter, der påvirker gameplayet
  • Borgerne har deres egne daglige rutiner med forskellige krav
  • Det overordnede "byniveau" bringer spillerens progression for hver enkelt gerning – du bliver en bedre suveræn hver gang du spiller spillet
  • Ødelæggende katastrofer som brand, pest, tørke og mange flere
  • 26 forskellige scenarier og udfordrende opgaver
  • Ubegrænset endeløs tilstand på 24 kort
  • Valgfrit militært indslag med soldater og banditter
  • Nyt bysprog for livligere interaktioner

 

© HandyGames™

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Townsmen - A Kingdom Rebuilt fysisk?

Nej, du modtager en Townsmen - A Kingdom Rebuilt produktnøgle (Townsmen - A Kingdom Rebuilt CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Townsmen - A Kingdom Rebuilt produktnøgle (Townsmen - A Kingdom Rebuilt CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Townsmen - A Kingdom Rebuilt. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Townsmen - A Kingdom Rebuilt? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Townsmen - A Kingdom Rebuilt som digital download til Steam.


Publisher HandyGames
Udvikler
Platform PC
Udgivelsesdato 26-02-2019
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: 2.0 GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 500 MB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: 2.0 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser