Hellpoint (PC/MAC) 43,80 kr.
HELLPOINT SPILBESKRIVELSE

Hellpoint er et mørkt og udfordrende action-RPG i et tungt sci-fi-univers hvor grænsen mellem videnskab og det okkulte er visket ud.

Engang var Irid Novo et eksempel på menneskehedens formåen, men stationen er nu ødelagt og overrendt af onde interdimensionelle væsner og som domineres af ondskabsfulde kosmiske guder.

Du er blevet skabt og sendt ud for at undersøge Irid Novo i et forsøg på at finde ud af hvad der er foregået, og hvad der har ført til hændelsen kendt som The Merge.

  • Rumstationen Irid Novo er en enorm struktur fyldt med skjulte genveje og adskillige - og du kan udforske det hele. Der er mange ruter at vælge blandt på din rejse, og jo længere du kommer, desto mere uhyggeligt bliver det.
  • Der findes mange former for våben og rustninger som passer til din spillestil. Hvert våben har en særlig evne, som du skal lære at mestre.
  • En fascinerende verden efter en stor kvantebegivenhed med en historie med rødder i klassiske og moderne sci-fi-film. Soundtrack som giver gåsehud!
  • Rumstationen er i kredsløb om et sort hul, hvilket udløser forskellige hændelser såsom ændrede fjender og placeringer, bosser og angreb fra horder.
  • Hvis du har det svært, kan du spille med en anden i en co-op-session eller få hjælp online. I deler byttet og den lokale andenspillers erfaring gemmes.
  • Og hvis det ikke er svært nok, så kan du udfordre andre spillere til at kæmpe mod dig! Op til 4 spillere PvP multiplayer understøttes.

 

Developed by Cradle Games and Published by tinyBuild Ⓒ 2020. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Hellpoint fysisk?

Nej, du modtager en Hellpoint produktnøgle (Hellpoint CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Hellpoint produktnøgle (Hellpoint CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Hellpoint. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Hellpoint? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Hellpoint som digital download til Steam.

Virker Hellpoint også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Hellpoint som digital download til Steam på både PC og Mac.

Udvidelsespakker
Hellpoint: Blue Sun
Hellpoint: Blue Sun

Genre Action Sci-fi
Publisher tinyBuild
Udvikler Cradle Games
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 30-07-2020
Systemkrav Windows:
Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7
Processor: 4 threads, 2.5+ Ghz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 760 or better
DirectX: Version 11
Diskplads: 6 GB tilgængelig plads
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: 4 cores,
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser