Mayhem in Single Valley (PC) 85 kr.
MAYHEM IN SINGLE VALLEY SPILBESKRIVELSE

Nogle gange har du en dårlig dag, og nogle gange vågner du op og starter ved et uheld apokalypsen. Mød Jack, en drilsk dreng med en snoet familie, hans trofaste slangebøsse og endeløse uheld. I dette actioneventyr er det op til dig at stoppe de monstrøse sværme ved verdens ende og nå tilbage til middagsbordet i tide.

*Red verden, og hold byen sammen *- Det er ikke nemt at være den eneste helt i en stille by. Da Single Valley begynder at smuldre, vil du afsløre byens skjulte hemmeligheder undervejs. Hvad er mere skræmmende - skjult familiehistorie, dine naboers mærkelige sandhed eller et eventyrspil, der nedbryder sin fjerde væg direkte på sin Steam-side?

*Apokalyptiske monstre har også følelser* - De væsner, du vil støde på i Single Valley, har alle deres egne sympatier/antipatier at lære - hvis du bruger et øjeblik på at se dem suse rundt og ødelægge ting.. Du behøver ikke altid at dræbe , kan du spille deres adfærd mod dem og blive opfindsom!

*Hey, i det mindste skaber verdens ende nogle sjove gåder at løse! *- Virkeligheden i Single Valley går i stykker! For at redde os alle bliver du nødt til at sejle over giftige floder, tage klasse på Elementary School of Ghosts, klone dig selv og endda navigere i de farefulde prøvelser med at opnå din fars godkendelse.

 

© tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Mayhem in Single Valley fysisk?

Nej, du modtager en Mayhem in Single Valley produktnøgle (Mayhem in Single Valley CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Mayhem in Single Valley produktnøgle (Mayhem in Single Valley CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Mayhem in Single Valley. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Mayhem in Single Valley? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Mayhem in Single Valley som digital download til Steam.

Publisher tinyBuild
Udvikler Fluxscopic Ltd.
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 20-05-2021
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 or newer
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4ghz or higher
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: Graphics card: DX9 (shader model 2.0) capabilities; generally everything made since 2004 should work.
DirectX: Version 9.0
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Lydkort: 2 channels
Yderlige
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser