Not For Broadcast (PC) 149 kr.
NOT FOR BROADCAST SPILBESKRIVELSE

Tag kontrol over National Nightly News, når en radikal regering kommer til magten. I denne fordybende, højtryks-propaganda-sim styrer du, hvad folk ser, og bestemmer, hvad der ikke er til udsendelse.

"Se, kammerat - det er ikke så svært. Vælg vinklerne, rul annoncerne, og beep banderne. Bare husk på, at den måde, du viser disse mennesker på, vil ændre deres liv. Bare rolig - du bliver betalt begge veje !

I en alternativ 1980'er, hvor nationen snubler mod dystopi, skal du slutte dig til National Nightly News-teamet, mens de dokumenterer den seneste politiske skandale, fremkomsten af ​​en radikal regering, og hvilken berømthed af en eller anden grund har skrevet en bog om det hele.

Du kom kun ind for at rense studiet - men i en bizar skæbnedrejning er det nu op til dig at bestemme præcis, hvad der skal sendes i luften.

Not For Broadcast er en fordybende, narrativ-drevet propaganda-sim, der lader dig sætte dagsordenen. Bland fire kamerafeeds, vælg overskrifterne, pip det dårlige sprog - alt sammen under presset fra en live-udsendelse. Vil du censurere nyhederne og blive belønnet, eller afsløre sandheden og leve med konsekvenserne?

Not For Broadcast er på vej ind i Early Access med tre hele kapitler og vil arbejde sammen med fællesskabet til hele ti kapitler med forskellige konsekvenser for dine handlinger.

- Indram billedet - Hold offentligheden underholdt med dine redigeringsevner. Du er kunstneren, og udsendelsen er dit lærred.

Keep it PG - Censurere bandeord... eller "ikke-godkendte" oplysninger. Hold nyhederne sikre for både børn og undertrykkende politiske regimer.

- Håndpluk overskrifterne - Deres offentlige image er i dine hænder: Kør historien om en fodboldspillers nye skønhed eller hans sidste skæve aften på pubben? Hans ægteskab og hans liv er i dine hænder.

- Se annoncerne - Se din banksaldo svæve eller dykke baseret på, hvilke annoncer du kører. Kundetilfredshed er ikke garanteret.

- Showet må fortsætte! - Fortsæt med at sende uanset omkostningerne. Nyheder stopper for ingen, ikke engang en kategori 5-storm!

- Få dem til at grine, mens du går - Stresset ved at spille en rolle i, at denne snoede politiske uro får dig ned? Læn dig tilbage og slap af - National Nightly News-teamet vil tage dig fra latter til frygt i løbet af en reklamepause."

 

© tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Not For Broadcast fysisk?

Nej, du modtager en Not For Broadcast produktnøgle (Not For Broadcast CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Not For Broadcast produktnøgle (Not For Broadcast CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Not For Broadcast. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder TEKKEN 7 - Definitive Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af TEKKEN 7 - Definitive Edition som digital download til Steam.

Publisher tinyBuild
Udvikler NotGames
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 30-01-2021
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: 2.7Ghz and up
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Dedicated video card is required, 1gb VRAM
DirectX: Version 11
Diskplads: 50 GB tilgængelig plads
Lydkort: Integrated

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser