Secret Neighbor (PC) 23,80 kr.
SECRET NEIGHBOR SPILBESKRIVELSE

Secret Neighbor er et multiplayer Social Horror-spil, der foregår i Hello Neighbor-universet. En gruppe børn forsøger at snige sig ind i deres uhyggelige nabos hus. Begivenheder i spillet finder sted mellem akt 1 og 2 i det originale Hello Neighbor-spil. 6 spillere sniger sig ind i huset og forsøger at komme ind i den låste kælderdør -- kun for at indse, at en af ​​dem er Naboen i forklædning.

*Spiller som naboen*

Som naboen vælger du mellem flere klasser og bruger alt i din magt for at forhindre ubudne gæster i at lykkes. I første omgang er du i forklædning, og det er op til dig at vinde tillid til andre spillere for at lokke dem væk fra gruppen og få dem til at forsvinde. Dit arsenal består af nyttige gadgets såsom bjørnefælder, et hemmeligt kontrolrum, røgbomber og meget mere. De bedste spillere i spillet er dem, der overbeviser grupper af mennesker om, at en anden er naboen. Det føles som den scene fra "The Thing", hvor karakterer tester hinanden for, hvem der er forræderen. Øv dine rollespilsevner.

*Spiller som ubudne gæster*

En gruppe venner leder efter deres forsvundne ven. Alle tror, ​​han er låst inde i den uhyggelige Nabos kælder. Det eneste logiske at gøre er at bryde ind i naboens hus og ind i hans kælder. Ubudne gæster kommer udstyret med klasser og forskellige evner. Bagger vil have ekstra lagerplads, Brave vil være i stand til at give alle et hastighedsboost, detektiven ved, hvor nøglerne er, og mere. Ved at bruge disse evner, skal spillere søge huset efter kældernøgler og værdifuldt bytte, de kan bruge til at opgradere deres færdigheder og udstyr.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Secret Neighbor fysisk?

Nej, du modtager en Secret Neighbor produktnøgle (Secret Neighbor CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Secret Neighbor produktnøgle (Secret Neighbor CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Secret Neighbor. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Secret Neighbor? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Secret Neighbor som digital download til Steam.

Publisher tinyBuild
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 24-10-2019
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 and up
Processor: Intel Core i5-3330 3.0 GHz, AMD FX-8300 3.3 GHz
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 760, Radeon R9 270
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
Lydkort: Stereo. Play with good stereo.
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser