Totally Reliable Delivery Service (PC/MAC) 109 kr.
TOTALLY RELIABLE DELIVERY SERVICE SPILBESKRIVELSE

Spænd din rygbøjle og fyr op i varebilen, det er tid til at levere! Slut dig til op til fire venner for at spille i denne ragdoll-fysiksimulering om forfærdelige pakkeleverings-kurerer. Arbejd sammen ved hjælp af mærkelige maskiner, nyttige gadgets og fysikkens vidundere for pålideligt at levere pakker til deres destination.

Levering forsøgt, det er en fuldstændig pålidelig leveringsservice garanti!

*Lege med venner*

Gå på det alene for at sikre sikkerheden ved dine leveringer, eller slutt dig til dine venner og sæt dit teamwork på prøve gennem vores lokale og online multiplayer.

*Kontrolleret Noodly Chaos*

Uforudsigelig ragdoll-fysik møder smart platformspil. Sprint, spring, dyk og kæmper med lethed, men kolliderer med noget, og du vil blive slået ud af kold!

*En verden af ​​distraktioner*

Tag en pause fra leveringer og leg! Verden er fyldt med legetøj, køretøjer og maskiner, der kan bruges til arbejde eller leg.

*Multiplayer begivenheder*

Vil du tage en pause fra dit leveringsarbejde og se, hvem af dig og dine venner, der kan ramme den højeste score? Kom og prøv vores parodisk komiske begivenheder:

- Windy Wings: Sår gennem himlen og kom ind i flyvende bøjler så hurtigt som muligt som en...flagermus?

- Laserspærring: Aliens skyder lasere fra deres flyvende skib oven på det tag, lad os se, hvem der kan holde længere uden at blive skudt.

- Booster City Arena: Jeg hørte, at der var et spil, hvor man skulle skubbe en bold i et mål med en sportsvogn, men hvad nu hvis vi brugte kofangerbiler i stedet for og virkelig mærkelig fysik.

- Hovercraft-derby: Sidste hovercraft stående vinder, faldskade er muligvis ikke dækket af din fuldstændig pålidelige arbejdsforsikring.-

*Ragtag Crew*

Tilpas dine arbejdere, og få din bagdel i gear, det er tid til at levere. Nu med en tone af ny kosmetik, du kan bruge!

*Mange yderligere zoner at låse op*

Spilverdenen er enorm! Foretag leveringer for at låse op for nye zoner med nye måder at lave leveringer på, køretøjer og kosmetik. Har du nogensinde hørt om levering til en flyvende luftskib?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Totally Reliable Delivery Service fysisk?

Nej, du modtager en Totally Reliable Delivery Service produktnøgle (Totally Reliable Delivery Service CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Totally Reliable Delivery Service produktnøgle (Totally Reliable Delivery Service CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Totally Reliable Delivery Service. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Totally Reliable Delivery Service? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Totally Reliable Delivery Service som digital download til Steam.

Virker Totally Reliable Delivery Service også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Totally Reliable Delivery Service som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher tinyBuild
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 01-04-2021
Systemkrav Windows:
Minimum:
Styresystem: Windows 7 or newer
Processor: Intel Core i5 2500K or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GTX 560, Radeon HD 5870 or newer
DirectX: Version 11
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Don't throw your hardware on the porch
Anbefalet:
Styresystem: Windows 7 or newer
Processor: Int
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser