RONIN: Two Souls CHAPTER 1 (PC) 89 kr.
RONIN: TWO SOULS CHAPTER 1 SPILBESKRIVELSE

I denne fiktive verden kan du opleve Kenjis rejse, der bor på en lille ø i et øde hjørne af Japan, møde andre mennesker og lede historien om Kenji. Kenji, som bor alene på øen Toshi, måtte en dag gøre noget, han ikke ville, og hele hans liv ændrede sig. Som spiller kan du frit udpege dine fjender som venner og dine venner som fjender.

I vores spil med FPP- og TPP-kameravinkler kan du chatte med folk rundt omkring og lære yderligere oplysninger om deres liv. Du kan blive venner med dine fjender og drage fordel af disse venskaber i de følgende episoder. Byg den grundlæggende struktur af din karakter i vores første episode, som vi udgiver som tidlig adgang, byg spillet på denne struktur i nye episoder tilføjet med opdateringer. Giv liv til Kenji, som tager faste skridt mod at blive en samurai.

“Nogle gange bliver livet grusomt og beder dig om at gøre noget, du ikke vil. Du skal gøre det. Fordi du ikke har ret til at vælge.”

RONIN er et RPG, der fokuserer på historien og fuldstændig frigør spilleren til spillets univers. Det er et action-/eventyrspil med sin egen stil, hvor der ikke er kedelige og unødvendige missioner, som du spiller på og videre for at vinde de samme loots. Kenji-karakteren, som vi startede spillet med i afsnit 1, arbejder hårdt på at blive en samurai. Men med slutningen af ​​den første episode kommer problemer efter os, som vi aldrig kan undslippe. Kenji er ikke længere alene, og han kan ikke være alene, før missionen er overstået. Med de følgende episoder vil privatliv og mange flere mekanikker blive føjet til spillet. Vi har endda skøre ideer som at tilføje Co-op- og PVP-tilstande. Vi synes, du skal vide, at vi har store forhåbninger til Co-op-tilstanden.

2-DELT VEJKORT

Vi tror på, at det vil være bedre for os og for dig at udgive spillet i afsnit. Mens historien vil bevæge sig et skridt videre med hver episode, med de nye funktioner og lokaliseringer, vil vi få flere og flere spillere og vise dig, hvad vi kan gøre. Nu vil jeg gerne have, at I alle er realistiske, vi er et lille team, der bor i Tyrkiet, og dette projekt er en ret stor sag for os. Hvis vi ønsker, at alt skal være perfekt, skal vi være organiserede og bevæge os i små skridt. Har jeg ret? Men vi tror på, at dette projekt vil vokse med dig og blive til virkelighed.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg RONIN: Two Souls CHAPTER 1 fysisk?

Nej, du modtager en RONIN: Two Souls CHAPTER 1 produktnøgle (RONIN: Two Souls CHAPTER 1 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din RONIN: Two Souls CHAPTER 1 produktnøgle (RONIN: Two Souls CHAPTER 1 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille RONIN: Two Souls CHAPTER 1. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder RONIN: Two Souls CHAPTER 1? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af RONIN: Two Souls CHAPTER 1 som digital download til Steam.

Publisher M11 Studio
Udvikler M11 Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 18-02-2021
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64-bit | Windows 8.1 64-bit | Windows 10 64-bit
Processor: i3-3110M 2.40GHz | AMD A8-3550MX
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 710M | AMD R7 M260
DirectX: Version 11
Diskplads: 8+ GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX 11 Compatible
Yderligere bemærkninger
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser