Ashen (PC) 245 kr.
ASHEN SPILBESKRIVELSE

Ashen er en åben verden co-op action RPG om en vandrer på jagt efter et sted at kalde hjem.

Passiv Co-Op Multiplayer

Mens du er på eventyr gennem Ashen, vil du af og til støde på andre spillere i en massiv åben verden, der ligner den passive multiplayer i Journey. Det er op til dig at beslutte, hvordan du skal håndtere dem - kæmp sammen mod ondskaben, inviter dem ind i din fest eller ignorer dem simpelthen.

Sjæle med et twist

Ashen er tro mod "sjæle"-genren af ​​udholdenhedsbaseret kamp og introducerer spillere til en straffende, men tilfredsstillende enorm verden. Men her er twist - ikke to spiloplevelser er ens. Uanset om du udforsker moser, undersøger en fjord eller plyndrer et gammelt palads, hvor du er på ethvert givet tidspunkt, vil dramatisk ændre dit eventyrs forløb. Det er en brutal åben verden; du lever bare i det.

Væsner + Kamp

Ashen har ingen mangel på farlige møder, fra fjendtlige fjender til oprindelige væsner. Du vil blive belønnet for at studere miljøet og dets indbyggere, planlægge dit eventyr i stedet for at flyve ved buksesædet. Floraen og faunaen i verden er ikke bare fantastisk; de er ofte dødelige. Hver konfrontation, uanset hvor triviel, den har potentielt alvorlige konsekvenser.

Håndværk er nøglen

Når du opdager overlevende, har du valget mellem at invitere dem til din by. Men disse er ikke blot eventyrere - de er potentielle samarbejdspartnere, der bringer et væld af håndværksfærdigheder, fra smedning til fourageringsekspertise, på slæb.

Historie + Score

Den berømte fantasyforfatter Mark Lawrence (The Broken Empire-trilogien) og det berømte band Foreign Fields samarbejdede tæt med udviklingsteamet på A44 for at skabe en sammenhængende og unik fortælling og lyd.

 

© 2019 Aurora 44, LTD. Published by Annapurna Interactive under exclusive license. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ashen fysisk?

Nej, du modtager en Ashen produktnøgle (Ashen CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ashen produktnøgle (Ashen CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ashen. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ashen? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ashen som digital download til Steam.

Udvidelsespakker
Ashen - Nightstorm Isle
Ashen - Nightstorm Isle

PEGI-rating
Udvikler A44
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 09-12-2019
Systemkrav Minimum Requirements
OS Windows 7 (64 Bit)
Processor Intel Core i3 @ 3.5GHz or AMD FX-4170
Memory 4 GB RAM
Graphics Nvidia GeForce GTX 760 or AMD R7 270X (2GB VRAM)
DirectX Version 11
Storage 15 GB available space
 
Recommended Requirements
OS Windows 10 (64 Bit)
Processor Intel Core i5 @ 3.5GHz or AMD FX 6 Core
Memory 8 GB RAM
Graphics
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser