Embr (PC) 139 kr.
EMBR SPILBESKRIVELSE

Tilmeld dig Embr, Nødtjenesterevolutionen, og bliv en Embr Respondr™ i dag! Bekæmp brande og red liv, mens du klatrer op på successtigen, alt sammen inden for komforten af ​​fleksible arbejdstider. Embrs mission er enkel; bringe über brandslukning til alle, overalt.

Det er tid til at omdefinere brandslukningstjenestens paradigme og give magten til dig - folket - og vi tager os af det irriterende papirarbejde. Alle bør have muligheden for at være en helt, og det er derfor, med blot én simpel betaling, kan du blive en Respondr™ i dag!

Som Embr Respondr™️ vil du besvare kunders opkald om hjælp og bringe brandslukning direkte til deres dør! Bryd døre ned, ryd gaslækager og sluk brande - intet job er for meget for en Embr Respondr™️.

Kom og vær med til det, førende teknologieksperter kalder århundredets startup, og bliv den helt, du fortjener at være.

- Tilmeld dig det helt nye Embr Early Access-program og vær med til at forme fremtiden for Embr som et værdsat Embr Respondr™ og fællesskabsmedlem!

- Tag fat på opgaver med op til tre andre Respondrs™ for at gøre selv den mest dødbringende brand til en samarbejdsbaseret tur gennem parken.

- Bestig successtigen, når du bliver den bedste i branchen. Saml vurderinger fra din klient, og lås op for endnu sværere job!.

- Vær et skær over konkurrenterne ved at købe og opgradere nyt værktøj - og vis din stil frem med tøj og køretøjer købt direkte hos Embr.

- Bryd døre ned, knus vinduer, reparer elektriske kredsløb, ryd gaslækager og gør hvad der skal til for at komme igennem en brændende bygning og redde dine kunder.

 

 

Embr™ ©2020 Muse Games. Licensed by Curve Digital Publishing Limited

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Embr fysisk?

Nej, du modtager en Embr produktnøgle (Embr CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Embr produktnøgle (Embr CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Embr. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Embr? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Embr som digital download til Steam.

Publisher Curve Digital
PEGI-rating
Udvikler Muse Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 21-05-2020
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7, 8, 8.1, 10 x64
Processor: Intel i5-6600 Series @ 3.5 GHz / Intel i7-4760 @ 3 GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 960
Diskplads: 8 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7, 8, 8.1, 10 x64
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser