Smoke and Sacrifice (PC) 115 kr.
SMOKE AND SACRIFICE SPILBESKRIVELSE

Smoke and Sacrifice udfolder sig i en åben, fortællerstyret RPG-verden, hvor udforskningen af levende økosystemer er nøglen til overlevelse. Kæmp, overlev og udforsk det enorme univers i dette smukt håndmalede, gotiske eventyr, hvor alle figurer har deres helt egen historie at fortælle.

Sachis hjem er den eneste frugtbare plet, der er tilbage på en isdækket ødemark. Hendes landsby trives takket være det strålende Soltræ, som har erstattet det tabte lys fra den manglende sol. Efter at have ofret sit førstefødte barn til Soltræet, opdager Sachi en mørkere hemmelighed under den tilsyneladende godhjertede overflade. Vil hun opdage sandheden bag den hemmelige underverden, eller vil hun ende sit liv i dens dødbringende røg?

Med alle odds imod sig, og jaget af mystiske væsner og den altid truende røg, som kun venter på at gøre det af med alt og alle, er spørgsmålet, om det vil lykkes Sachi at finde ud af, hvad der hændte hendes søn?

 

Smoke And Sacrifice™ & © Solar Sail Games. Licensed by Curve Digital.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Smoke and Sacrifice fysisk?

Nej, du modtager en Smoke and Sacrifice produktnøgle (Smoke and Sacrifice CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Smoke and Sacrifice produktnøgle (Smoke and Sacrifice CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Smoke and Sacrifice. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Smoke and Sacrifice? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Smoke and Sacrifice som digital download til Steam.

Publisher Curve Digital
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 31-05-2018
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 7/8/8.1/10 (32-bit)
Processor: Intel® Core™ i3-4130 / AMD Phenom™ II X4 or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 650 / AMD Radeon™ HD 5770 / Intel® HD Graphics 530 or equivalent
DirectX: Version 11
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Styresystem: Windows 7/8/8.1/10 (32-bit)
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser