Table Manners (PC) 115 kr.
TABLE MANNERS SPILBESKRIVELSE

Flot, nu er det officielt: Du er et godt hug, og du skal på date. Aftenen står i romantikkens tegn, hvis du spiller dine kort rigtigt.

Du får ikke to chancer for at gøre et godt førstehåndsindtryk. Du har booket bord på byens bedste restaurant, taget rent undertøj på, og din date er gudeskøn. At finde plads ved bordet er dog den nemme del. Selv den mest perfekt planlagte aften kan hurtigt falde fra hinanden, når du kæmper mod den formidable fysik i Table Manners. Før du får set dig om, er du i gang med at slukke den tredje brand på bordet med et halvtomt glas Pinot.

Fra ydmyge bistroer til sushirestauranter, isbarer og, ja, et fly – hvert sted rummer en række unikke spilmekanikker og udfordringer, som du skal klare for at imponere din date. Jo flere succesfulde dates du klarer dig igennem, jo bedre bliver dine evner inden for dating, og så vil oplåsningerne blive serveret.

  • Restauranter for enhver smag:
    Spis på en række forskellige restauranter – fra hurtige sushisteder til gyngende både og isglatte isbarer, der er ingen ende på dine dating-mål! Vent, hvad mener du med en restaurant "uden tyngdekraft"?

  • Tilpasning lige ved hånden:
    Vil du have omfattende tilpasningsmuligheder, så du kan spille som en høj atletisk type med sixpack, syvcifret årsindkomst og mindst otte luksusbiler? Glemt det! Du er en hånd uden krop, og du kan tilpasse negle, tilbehør og tatoveringer. Livet har givet dig dårlige kort på hånden, for du ER hånden.

  • Realistisk* App-datingsystem:
    Det er på tide at flytte fra Pam. I Table Manners kan du chatte, joke og flirte dig frem til middagsbordet med lige den, du vil – du skal bare opføre dig pænt. Hvis du ikke kan håndtere deres værste sider, fortjener du ikke deres bedste.

    *Vi tillod os at sikre, at du rent faktisk finder matches her. Det lover vi.
    **Dine matches i Table Manners er faktisk bare sjælløse computere – ligesom i virkeligheden! De her er dog ikke ude efter dine kreditkortoplysninger.


  • Kaos på den cool måde:
    Den mest perfekte date kan hurtigt gå galt, når Table Manners' fysiksystem kolliderer og skaber en dominoeffekt for øjnene af dig. Aldrig før har det været så farligt at tænde et romantisk stearinlys.

 

Table Manners & © Echo Chamber Games. Licensed by Curve Digital Publishing Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Table Manners fysisk?

Nej, du modtager en Table Manners produktnøgle (Table Manners CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Table Manners produktnøgle (Table Manners CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Table Manners. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Table Manners? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Table Manners som digital download til Steam.

Publisher Curve Digital
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 08-01-2020
Systemkrav Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8.1/10 x64
Processor: Intel i5-760 (4*2800) or equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 460 (1024 MB) or equivalent
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
Sound Card: N/A
Additional Notes: 30 FPS HIGH
 
Recommended:
Requires a 64-bit processo
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser