When Ski Lifts Go Wrong (PC/MAC) 105 kr.
WHEN SKI LIFTS GO WRONG SPILBESKRIVELSE

Det er på tide at lade sig rive med af det uhyggeligt sjove, blodige puslespil med fysiske konstruktionsspil When Ski Lifts Go Wrong; fyldt med kreative udfordringer og hysteriske katastrofer! Byg stolelifte, gondoler, hop og ramper for at guide dine passagerer på tværs af alle de farlige niveauer, uanset om de møder fare eller ej, er op til dig. Gå ikke glip af kaos og føj When Ski Lifts Go Wrong til din ønskeliste nu.

Konstruer skilifte, hop og broer af en række materialer for at transportere dine passagerer gennem hvert niveau. Bliv en mester i rebfysikken og lær de belastninger og belastninger, det vil påføre dine alle de forskellige typer strukturer, du vil bygge.

I When Ski Lifts Go Wrong starter du i de bølgende foden og rejser op til de takkede og udsatte tinder. Pusle over omhyggeligt designede scenarier for at hjælpe hver passager med at nå deres destination i en række forskellige bjergkulisser. Byg mere og mere imponerende strukturer, efterhånden som du kommer videre gennem den varierede kampagne, men hold øje med dit budget. Selvom det vil spare penge og placere dig højt på online-ranglisten, kan det kompromittere sikkerheden og komforten for dine passagerer med blodsprøjtende konsekvenser!

Hvis dit design alene ikke er nok, så vend dig til dine skifærdigheder og tag kontrol over dine individuelle passagerer for at give dem det ekstra skub mod deres endelige destination og hævde det eftertragtede nummer ét-sted.

Når du har mestret pisterne i When Ski Lifts Go Wrong, så skab din egen i den brugervenlige niveaubygger, hvor kun din fantasi sætter grænser!

Tilpas dine helt egne puslespil med hældningseditoren; så bring det til live med det proceduremæssige bjerggenereringsværktøj og dit valg af landskab og indstillinger. Kombiner stolelifte og gondoler i et enkelt niveau for at nå de højeste tinder, konstruer dine drømmes terrænpark for at øve dine skitricks eller lav en dræbende forhindringsbane, som dig og dine venner kan (forsøge og) navigere igennem.

Hop i hovedet først og del dine stolteste eller mest katastrofale gentagelser med fællesskabet med den indbyggede gif- og mp4-eksportør, der gør det nemt at dele dine gentagelser og kreationer online.

Eller tag til Steam Workshop for at teste dine ingeniørfærdigheder mod kreationer fra resten af ​​fællesskabet.

Tilføj til din ønskeliste nu for at nyde alle miraklerne og/eller katastrofen i When Ski Lifts Go Wrong.

- Unik rebfysik, der ikke ses i andre byggespil

- Mestre kompleksiteten af ​​rebsystemet til dine konstruktioner

- Byg stolelifte, gondoler, hop og ramper for at guide dine skiløbere, snowboardere, snescootere, cyklister og motorcykler på tværs af 100 niveauer!

- Sommerbegivenheder inkluderer cykling og motorcykler! Brug en række materialer til at transportere dine passagerer på tværs af farligt terræn

- Kontroller mennesker: Tag kontrol over enhver passager, og indstil dine skifærdigheder for det ekstra skub mod din destination

- Del din skabelse via sociale medier efter hvert vellykket (eller sjovt mislykket) niveau

 

 

When Ski Lifts Go Wrong™ & © Hugecalf Studios. Licensed by Curve Digital Publishing Limited.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg When Ski Lifts Go Wrong fysisk?

Nej, du modtager en When Ski Lifts Go Wrong produktnøgle (When Ski Lifts Go Wrong CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din When Ski Lifts Go Wrong produktnøgle (When Ski Lifts Go Wrong CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille When Ski Lifts Go Wrong. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder When Ski Lifts Go Wrong? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af When Ski Lifts Go Wrong som digital download til Steam.

Virker When Ski Lifts Go Wrong også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til When Ski Lifts Go Wrong som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Curve Digital
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-01-2019
Systemkrav Windows:

Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 64bit
Processor: 2 GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: 1GB
Diskplads: 500 MB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Requires a 64-bit processor and operating system

 
macOS:
Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativ
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser