Imp of the Sun (PC) 139 kr.
IMP OF THE SUN SPILBESKRIVELSE

Imp of the Sun er et 2D ikke-lineært actionplatformsspil, der kombinerer tempofyldt kamp og udforskning i en fascinerende peruviansk-inspireret verden - fra de skinnende bjergtoppe i Andesbjergene til den tætbevoksede Amazonjungle og meget mere.

Du spiller som Nin, et drilsk væsen undfanget fra solens sidste lysglimt, som sendes ud på et eventyr for at besejre de fire vogtere og genoprette solens kraft og dermed gøre en ende på den evige solformørkelse, før verden omsluttes af komplet mørke.

Afslut den evige solformørkelse

Uden solens kraft, som blev stjålet for århundreder siden og skjult i de fjerne afkroge af imperiet, kan livet ikke fortsætte. Med det sidste døende lysglimt skaber Solen Nin og sender ham ud på et eventyr for at bringe lyset tilbage og genoprette imperiets balance.

Brug din indre glød

Som et afkom af solen har du solens flammes kraft lige ved hånden. Finpuds dine færdigheder i et strømlinet gameplay, skabt til flydende bevægelser og combo-baserede kampe, og opdag nye færdigheder for at blive endnu mere magtfuld, mens du rejser gennem Solens imperie for at besejre de fire vogtere.

En fantastisk peruviansk-inspireret verden

Udforsk imperiets fire hjørner - fra Andesbjergenes skinnende bjergtoppe og den tætbevoksede Amazonjungle til tørre, brændende ørkener og underverdenens mørke dyb. Hvert land og hvert væsen er håndtegnet med smukke detaljer, der hylder de civilisationer, der engang befolkede og regerede Peru.

Udforsk, saml og lær

Vores forfædre dokumenterede deres historie med artefakter kendt som "quipus". Saml quipus for at afsløre historien bag den evige solformørkelse, og find unikke skjulte genstande baseret på ægte relikvier fra de andinske kulturer. Udforsk Solens imperie og besejr unikke bosser i vilkårlig rækkefølge, hver især med deres egen komplekse mekanik og baggrundshistorie.

Indeholder:

• Et strømlinet gameplay skabt til flydende bevægelser og combo-baserede kampe.

• En unik peruviansk-inspireret grafisk stil og et soundtrack inspireret af ægte levn fra Andeskulturen.

• Oplev fem unikke og hensynsløse bosser i tilfældig rækkefølge, hver med deres egen komplekse mekanik og baggrundshistorie.

• Bliv stærkere efterhånden som spillerne finder ud af, hvordan de bedre kan styre væsenet og dets kraft, samt hvordan de finder vej i miljøerne.

• Imp of the Sun er skabt til at blive spillet igen og igen, og spillere kan endda finde genveje undervejs.

• Spil i Eclipse-tilstand og få den autentiske oplevelse af et mørkt rige, hvor alt er omgivet af totalt mørke, indtil det udforskes af væsenet.

 

 

Imp of the Sun ©️ 2022 Sunwolf Entertainment. All rights reserved. Developed by Sunwolf Entertainment. Published by Sold Out Sales & Marketing Limited trading as 'Fireshine Games'. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Imp of the Sun fysisk?

Nej, du modtager en Imp of the Sun produktnøgle (Imp of the Sun CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Imp of the Sun produktnøgle (Imp of the Sun CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Imp of the Sun. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Imp of the Sun? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Imp of the Sun som digital download til Steam.

Genre Indie
Publisher Fireshine Games
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 24-03-2022
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 x64
Processor: Intel Core i5-8400
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 950
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 x64
Processor: Intel Core i5 - 9300H
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: Nvidia GTX 1650
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser