Cyber Hook (PC) 85 kr.
CYBER HOOK SPILBESKRIVELSE

Hardcore Parkour!

Cyber ​​Hook er et tempofyldt 3D-platformsspil, der får dig til at bruge parkour-færdigheder og en gribekrog til at skalere og ride på vægge, mens du kæmper mod fjender og sprænger blokke med en laserpistol. Skynd dig frem i et pulserende retrobølgemiljø for at teste parkour-evner, men vær forsigtig, for et mistet hop kan betyde liv eller død.

Funktioner:

 

Marathon tilstand
Lås op for Marathon Mode for at løbe gennem et væld af niveauer i træk, uden at tiden nogensinde skal stoppe og se, om du kan nå toppen af ​​ranglisterne. Udfordr dig selv i fuldt spil Marathon, Monthly Marathons og Per World Marathons.

 
Intens Parkour Action
Hurtigt 3D-parkour-gameplay, der kaster dig gennem intense platformudfordringer. Skaler og rid vægge, men vær forsigtig med at tidsspringe korrekt, ellers styrter du ihjel.

 
Værktøj til din rådighed
Brug en gribekrog til at flyve gennem niveauer ved at hægte dig selv på blokke, mens du sprænger fjender og blokke med en laserpistol.

 
Skift spillet
Fordrej tiden for at redde dig selv fra at falde i døden, og opdag nye bevægelsesmuligheder for at komme forbi udfordringer. I Cyber ​​Hook kan du slå din egen vej ved at misbruge fysikken og bryde niveaudesignet.

 
Niveauer i massevis
70+ niveauer ved lanceringen for at teste dine parkour-færdigheder.

 
Verdensomspændende Leaderboards
Optjen din plads øverst på ranglisten, og se andre spille i spillet for at bestemme de bedste strategier til at komme igennem niveauerne.

 

© 2020 Blazing Stick

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Cyber Hook fysisk?

Nej, du modtager en Cyber Hook produktnøgle (Cyber Hook CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Cyber Hook produktnøgle (Cyber Hook CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Cyber Hook. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Cyber Hook? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Cyber Hook som digital download til Steam.

Publisher Graffiti Games
PEGI-rating
Udvikler Blazing Stick
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 24-09-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows XP, 7, 8 or 10
Processor: Dual Core 2 Ghz CPU
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: Graphics card with DX10 capabilites
DirectX: Version 10
Diskplads: 1300 MB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Du
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser