IXION (PC) 255 kr.
IXION SPILBESKRIVELSE

IXION kombinerer bybygning, overlevelseselementer og udforskning til en spændende rumopera, mens du udforsker stjernerne. Kørt videre gennem en farefuld rejse er du administratoren af ​​Tiqqun-rumstationen, der har til opgave at finde et nyt hjem for menneskeheden.

At holde stationen sund og flyvende vil kræve en behændig hånd og strategisk tænkning, da du konstant er trukket mellem at bevare skrogets integritet, tilføre nye ressourcer og styre strømforbruget.

Hvilke valg vil du træffe, når du bliver konfronteret med en forestående katastrofe? Hvad vil du opdage derude i mørket?

 

VI STOLER PÅ DOLOS

En befolkning at styre, overlevende at finde, kryopoder at komme sig... Bevar dit mandskabs tillid til det selskab, der startede dette foretagende, eller stå over for fiasko og mytteri. Seks sektorer kan låses op på stationen, som hver er i stand til at huse mere befolkning, støtte nye job og give mulighed for at overvåge besætningen med datalyttesystemet. Vil du bringe håb til folket?

VALG I MØRKE

Hvem sagde, at DOLOS var den eneste fraktion, der undslap Jordens skæbne? Træk op mod andre lommer af overlevende, naviger videre fra andres fiaskoer og vrag... IXION vil føre spilleren gennem gribende kapitler i historien, hvor nye trusler og muligheder præsenteres, alt sammen for at nå den endelige destination, et nyt hjem.

FRONTIER ACADEMIA

DOLOS er berømte for deres innovative teknologi, deres videnskabsmænd, men Tiqqun er nu afskåret. Find de ressourcer du kan, undersøg hvad du ikke har. Find nye måder at sørge for din bosættelse på, opfør nye bygninger for at skabe det, der er nødvendigt. Ændre Tiqqun-stationen, forbedre den, gå videre i denne odyssé.

ERHVERVSFARER

Rummet er et farligt sted. Skrogbrud, overbelastede strømforsyninger, elektriske brande... Det er op til dig at styre disse risici, håndtere nødsituationer, skabe backup-strømløsninger og aktivere Ekstra Vehicular Activity...

STILLAR UNDERSØGELSE

Der er helt nye stjernekort at udforske. Send sonder for at afsløre, hvad der er skjult, skab minedrifts- og fragtskibe for at finde ressourcer, afsæt videnskabelige ekspeditioner for at opdage hemmeligheder og trusler, du vil finde derude i rummet. Mød andre overlevende og bring dem ind i din missions fold, mål - overlev.

 

Kasedo Games is a division of Kalypso Media Group. Kasedo Games copyright © 2022 Kalypso Media Group All rights reserved. All other logos, copyrights and trademarks are property of their respective owner.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg IXION fysisk?

Nej, du modtager en IXION produktnøgle (IXION CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din IXION produktnøgle (IXION CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille IXION. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder IXION? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af IXION som digital download til Steam.

Publisher Kasedo Games
Udvikler Bulwark Studios
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 07-12-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GTX 1060 4GB or Radeon RX 590
DirectX: Version 12
Diskplads: 20 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Proc
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser