Trident's Wake (PC) 89 kr.
TRIDENT'S WAKE SPILBESKRIVELSE

Som en ECHO – en digital enhed, der repræsenterer et menneskes bevidsthed – kan du overføre dig selv til en Sentinel, et mekaniseret chassis bygget specielt til dette formål. Fremstillet af forskellige virksomheder, er hver blevet bygget til at udfylde en anden rolle på slagmarken.

Nu hvor Trident, menneskehedens sidste koloniskib og bastion af håb, er blevet overrendt af en ukendt fremmed styrke, er det op til dig at tage den tilbage og sikre menneskehedens embryos overlevelse.

Vælg mellem flere Sentinels, der hver tilbyder unikke egenskaber.

Vil du tage fjenden frontalt med en Moskva og indsætte en barriere, der tillader dine allierede at tage dækning? Eller måske foretrækker du den kvikke Mogami, der kan løbe bag fjendens linjer, levere en dødbringende spredning af superophedede projektiler og løbe tilbage i sikkerhed? Vælg klogt og samarbejde med dit team, og menneskeheden har muligvis stadig en chance for at starte forfra.

Du har også en bred vifte af våben og evner til din rådighed. Bland en flammekaster, "Guzzler", med en "Javelin" skinnepistol eller en "Viper" håndkanon med "Buster" plasmariflen. Smid en forsyningspakke til dine holdkammerater og modtag en reparationsstation som tak. Tilføj missionsmodifikatorer for at hæve indsatsen i bytte for øgede belønninger. Kæmp gennem hver af skibets sektorer, og frigør dem til at låse op for nye våben og evner.

Tilpas dine våben ved at genrulle deres statistik, og opgrader dem, når du har fundet nok teknologi. Lås op for passive bonusser, efterhånden som du stiger i rang, og bliv legenden, som aliens frygter.

Husk din træning og hvad der er på spil. Menneskeheden regner med dig, ECHO!

 

© 2019 Bacus Studios

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Trident's Wake fysisk?

Nej, du modtager en Trident's Wake produktnøgle (Trident's Wake CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Trident's Wake produktnøgle (Trident's Wake CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Trident's Wake. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Trident's Wake? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Trident's Wake som digital download til Steam.

Genre Shooter Co-op
Publisher Graffiti Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 04-06-2019
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows Vista / 7
Processor: 2GHz Dual Core CPU
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce 8800 or higher, AMD Radeon 4000 or higher
DirectX: Version 9.0c
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX Compatible
 
Anbefalet:
Styresystem: Windows 7 (64 bit), Windows 8.1 (6
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser