Model Builder (PC) 119 kr.
MODEL BUILDER SPILBESKRIVELSE

Model Builder er et spil om at bygge og tilpasse modelkøretøjer. Saml, tilpas og vis dine kreationer - fyld virtuelle hylder med fantastiske maskiner! Uanset om du er en veteran eller en novice, er du nødt til at have det sjovt!

FÅ BYGNING. BLIV KREATIV

Deltag i den seneste trend inden for simulationsspil, få din kreativitet frem og lav fantastiske modeller.

Klip ud, saml, mal og tilpas dine modeller! Byg fly, kampvogne, skibe, figurer og meget mere. Sælg dine kreationer for profit for at udvide dit værktøjssæt. Skab fantastiske og episke skalamodeller, som verden kan se.

Karrieretilstand

Gå på en fascinerende rejse i fodsporene på bedstefar Stan og hans præstationer, lås op for fortidens hemmeligheder, tag på kommission og konkurrencer, mens du bliver den mesterlige modelhåndværker.

Modeller

Der er masser at vælge imellem med hensyn til, hvad du kan samle ... og når du er færdig, er der masser af mere at låse op. Forvent dusinvis af timers sjov og meget mere i opdateringer efter udgivelsen.

Byg

Vælg den model, du vil skabe, mærk tilfredsstillelsen ved at klippe modeldelene ud, byg din model trin for trin og sæt prikken over i'et, så den er klar til maling.

Værktøjer

Du har en bred vifte af værktøjer til din rådighed - alt hvad du behøver for at samle dine imponerende modeller og få dem til at skinne.- Lås op for nye værktøjer for at hjælpe med præcisionsarbejde og finish. Du vil føle dig som en professionel på ingen tid.

Bliv kreativ

Nu er det tid til at blive kreativ! Du kan tage den seriøse vej og holde dig til briefen, eller hvorfor ikke gøre modellen til din egen og pimpe den op. Med masser af maling at vælge imellem, brug airbrush-værktøjet, eller påfør med fine detaljer og top det af med nogle imponerende mærkater. Din kreativitet er grænsen.

Udstillingsvindue

Når først din model er færdig, er det ikke enden! Du kan indstille en scene i PhotoBooth-tilstand og arrangere dine modeller på forskellige baggrunde, tilføje fede effekter og få dem til at se endnu bedre ud! Del dit arbejde direkte fra spillet til dine sociale mediekanaler og vis det til andre.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Model Builder fysisk?

Nej, du modtager en Model Builder produktnøgle (Model Builder CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Model Builder produktnøgle (Model Builder CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Model Builder. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Model Builder? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Model Builder som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 08-02-2022
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: 64bit CPU: Intel Core i5-9400 / Ryzen 5 2600
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: 4GB NVIDIA GeForce GTX 1050Ti / AMD Radeon RX 570, or higher
DirectX: Version 11
Diskplads: 20 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: SSD /NVMe strongly recommended - [please check
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser