Bellatia (PC) 119 kr.
BELLATIA SPILBESKRIVELSE

Bellatia er et hack 'n' slash action-rollespil om krigere, der kæmper om det ultimative gudfrygtige våben kaldet 'Bellatia' i landet Aslan.

Den mørke magiske troldmand Khadal forsøger at overtage verden ved at samle kraften fra alle fortidens helte. Da den store troldmand Arkreign hører om denne plan, vælter han den ved at låse heltenes kræfter i mange Bellastones og sprede dem over hele verden. Ingen ved, hvad der skete med Khadal og Arkreign bagefter, og eksistensen af ​​Bellastones er blevet en myte, der deler krigerne i to grupper.

Først er dem, der søger at befri Bellatia-sjælene, og den anden er dem, der vil have magten til sig selv. Dem, der ikke er i stand til at håndtere Bellatias magt, bliver til onde væsener og forårsager meget uro i verden.

En pige er menneskehedens sidste håb, og spilleren skal træne pigen, interagere med de svundne helte for at trække deres kraft frem, stoppe ondskaben i at genopstå og genoprette freden i verden.

*Dyb kampmekanik, der kræver strategi og færdigheder: *

Hver boss kommer med unikke egenskaber og angrebsmønstre. Behersk kampstilen for hver våbentype, og tag kampen op mod fjenden!

*Fascinerende handling:*

Nyd hurtig og spændende action mod adskillige monstre. Godt at administrere dit udstyr og rettidig brug af bersærkertilstanden og Bellatia er nøglen!

*Diverse udstyr og charmerende våben: *

Opgrader forskellige sværd, spyd, tryllestave og tohåndssværd for at sejre over fjenden. Udnyt våbnets ejendomsfordel strategisk i kamp for mere effektivitet.

*Særlige angreb: *

Brug de forskellige bersærkerfærdigheder for hvert våben og hastefærdigheden til at udløse angreb non-stop og dominere slaget!

 

© 2020 GANITANI Co., Ltd. Published by H2 Interactive Co., Ltd.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Bellatia fysisk?

Nej, du modtager en Bellatia produktnøgle (Bellatia CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Bellatia produktnøgle (Bellatia CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Bellatia. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Bellatia? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Bellatia som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 07-05-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 8 / 8.1 / 10 (64 Service Pack 1)
Processor: Intel Core i5 / i7
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 650 / Radeon R7 250 or better
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Lydkort: Direct X 9.0 compatible
Yderligere bemærkninger: Requires a 16:9 resolution monit
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser