Neptunia: Sisters VS Sisters (PC) 305 kr.
NEPTUNIA: SISTERS VS SISTERS SPILBESKRIVELSE

Neptunia™: Sisters VS Sisters er et action-RPG, der foregår i Gamindustris livlige verden. Hack 'n' slash dig vej gennem horder af farlige fjender fundet i de mange fangehuller i hele landet, mens du forsøger at besejre et mystisk, nyt fænomen, der truer selve livet. Led gudindekandidaterne, de yngre søstre til de 4 gudinder fra Gamindustri, gennem deres første eventyr for at redde verden!

Nøglefunktioner

C-C-C-Combo Maker! – Når du bevæger dig rundt i Gamindustris land, vil du støde på et væld af fjender - det er tid til at kæmpe! Brug kombinationer og kæde dine angreb sammen i realtid. Tag kontrol over slagmarken i et unikt taktisk action-kampsystem!

Få Planeptune-looket – I løbet af spillet vil du opdage sjovt tilbehør til at pynte og tilpasse dine festmedlemmer. Når du har gennemført spillet for første gang, kan du vise din stil frem i den nye fototilstand! Du vil også låse op for to HELT NYE karakterer skabt af to legendariske spiludviklere - Higurashi fra Ryukishi07 og Shanghai Alice fra ZUN!

Hører du folket kvidre? – I kølvandet på ødelæggelserne forårsaget af det trendi-fænomen, har det store flertal af befolkningen henvendt sig til rPhone for alle former for hverdagsliv, inklusive kommunikation. På din rejse kan du oprette forbindelse til det sociale netværk Chirper for at påtage dig en række sideopgaver, som de trængende har udgivet, og optjene særlige belønninger!

Match Game '23 – På slagmarken kan du have tre partimedlemmer ude ad gangen. Match dine teammedlemmer med en partner for statistiske stigninger og elementære bonusser. Jo stærkere bånd, jo bedre bonus!

Historien

Mens gudinderne var ude og reagere på et nødkald fra det fjerne pc-kontinent, blev Nepgear og de andre kandidater sendt til en forladt forskningsfacilitet for at undersøge et monsterudbrud.

Det var der, de stødte på den askenske gudinde, som fangede dem i en kapsel og lagde dem i en dyb søvn. Da de vågnede, var de overrasket over at opdage, at der var gået 2 år.

Efter at de er kommet ud af dvalen, finder de ud af, at Neptun har været savnet siden hendes mission til PC-kontinentet for 2 år siden, og i mangel af dens gudinde og kandidat, blev Planeptun hærget af en række mærkelige udbrud, samlet omtalt som Trendi Fænomen.

Pludselig bliver Nepgear berøvet hjem og familie og bliver mødt med den største udfordring, hun nogensinde har stået over for.

Dette er en historie om at finde håb midt i fortvivlelsen og genfødslen af ​​en gudinde i kølvandet på ødelæggelsen.

 

©2023 IDEA FACTORY/COMPILE HEART All rights reserved. Neptunia is a trademark of IDEA FACTORY. Licensed to and published by IDEA FACTORY INTERNATIONAL.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Neptunia: Sisters VS Sisters fysisk?

Nej, du modtager en Neptunia: Sisters VS Sisters produktnøgle (Neptunia: Sisters VS Sisters CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Neptunia: Sisters VS Sisters produktnøgle (Neptunia: Sisters VS Sisters CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Neptunia: Sisters VS Sisters. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Neptunia: Sisters VS Sisters? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Neptunia: Sisters VS Sisters som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 24-01-2023
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 8 (64-bit)
Processor: Intel i5 2.3GHz or AMD A9 2.9GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Dedicated GPU with 2GB of VRAM
DirectX: Version 11
Diskplads: 15 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectSound (DirectX) compatible sound card
Yderligere bemærkninger: Requires a 64-bit proc
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser