Elderand (PC) 119 kr.
ELDERAND SPILBESKRIVELSE

Gennem mørket og galskaben venter lovet ære. Hovederne vil bogstaveligt talt rulle i dette grufulde, retro-inspirerede actionplatformspil, hvor kun de stærke vil overleve i brutal, færdighedsbaseret kamp mod skræmmende væsner.

Brug en række dræbende instrumenter og evner for at teste dit metal mod tårnhøje, benhårde bosser. Udforsk en forskruet Lovecraft-verden indhyllet i mørke og vanvid. RPG-elementer giver dig mulighed for at tilpasse din kampoplevelse til din smag, fra din karakters udseende til færdigheder, statistik og våben.

Ære og rigdom venter på dem, der kan spilde det nødvendige blod og mod for at samle det.

NØGLEFUNKTIONER:

- Brug et arsenal af dræberanordninger, inklusive piske, sværd, dolke, økser, buer og mere. Fra en magisk stab, der skyder udbrud af energi til et kæmpe sværd, forskellige våben har forskellige statistikker og egenskaber, så find dem, som du nyder at kæmpe mod udyrene med!

- Tilfredsstillende udforskning i Metroidvania-stil møder frygtindgydende Lovecraftian-skabninger i denne detaljerede håndtegnede pixelverden med herlig gotisk æstetik og håndlavet niveaudesign.

- RPG-elementer lader dig tilpasse din oplevelse, så den passer bedst til din spillestil, lige fra din karakters udseende til deres færdigheder, statistik og våben.

- Saml bytte fra udforskning og faldne fjender, og brug det derefter til at opgradere dine våben via håndværk.

- Rejs til de mange hjørner af dette farefulde land, såsom en indbydende landsby med købmænd, en skov, et tempelfængsel, flydende øer, en forbandet katedral og helvedelandskabet, som er selve Elderand.

- Mere end 60 forskellige fjendetyper og omkring et dusin bosser til din drabsfornøjelse.

- Saml tabte breve og anden korrespondance fra de stakkels sjæle, der kom før dig for at lære mere om mørket, der tager fat i dette grumme land.

 

© 2023 Mantra, Sinergia Games

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Elderand fysisk?

Nej, du modtager en Elderand produktnøgle (Elderand CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Elderand produktnøgle (Elderand CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Elderand. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Elderand? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Elderand som digital download til Steam.

Publisher Graffiti Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 16-02-2023
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 10 32bit
Processor: Intel Core 2 Duo E7500 2.93 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.9GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce 9600 GT/ AMD Radeon HD 6450
DirectX: Version 11
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Lydkort: Windows Compatible Sound card
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser