Suicide Squad: Kill the Justice League (PC)

31. december 2023

Vær klar til at spille Suicide Squad: Kill the Justice League på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE SPILBESKRIVELSE

Spring ind i Suicide Squad: Kill the Justice League - det genrefinerende, action-eventyrskydespil i tredje person, som udvikles af Rocksteady Studios, der skabte den kritikerroste Batman: Arkham-serie. Titlen kombinerer studiets signatur - det karakterdrevne fortællingsspil - med et actionskydespil i tredjeperson, og resultatet er en spiloplevelse uden lige.

Oplev oprindelsen af Amanda Wallers berygtede Task Force X (også kendt som Suicide Squad), når Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang og King Shark modvilligt tager på en mission for at få ram på verdens største DC-superhelte, Justice League. Indeholder en original fortælling, der foregår i den udvidede åben verden-by Metropolis, Suicide Squad: Kill the Justice League, hvor fire DC-superskurke er på kollisionskurs med en angribende alienstyrke og de DC-superhelte, der nu er laserfokuserede på at ødelægge den by, de engang svor at beskytte. Suicide Squad skal samtidig hele tiden passe på de dødbringende, eksplosive ladninger, de har fået indopereret i hovedet, og som vil eksplodere ved den mindste opsætsighed.

Hvert holdmedlem hver deres eget unikke bevægelsessæt med forstærkede bevægelsesevner til frit at udforske den dynamiske åbne verden i Metropolis plus en række våben, der kan tilpasses, og evner, der skal mestres. Fans kan skræddersy deres oplevelse, hvad enten de spiller alene i singleplayer eller sammen med venner i multiplayer-co-op.      

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Suicide Squad: Kill the Justice League fysisk?

Nej, du modtager en Suicide Squad: Kill the Justice League produktnøgle (Suicide Squad: Kill the Justice League CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Suicide Squad: Kill the Justice League produktnøgle (Suicide Squad: Kill the Justice League CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Suicide Squad: Kill the Justice League. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Suicide Squad: Kill the Justice League? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Suicide Squad: Kill the Justice League som digital download til Steam.

Publisher Warner Bros. Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 31-12-2023
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser