Wo Long: Fallen Dynasty (PC) 515 kr.
WO LONG: FALLEN DYNASTY SPILBESKRIVELSE

Fra mørkets dyb flyver en drage i vejret.

Et nyt actionfyldt Three Kingdoms-dark fantasy-RPG fra Team NINJA, udviklerne bag Nioh.

184 e.Kr., det sene Han-dynasti, Kina. Landet er præget af kaos og ødelæggelse. Kejserdynastiet, der nød velstand i mange år, er på sammenbruddets rand.

Wo Long: Fallen Dynasty er en dramatisk, action-mættet historie om en navnløs militssoldat, der kæmper for overlevelse i en dark fantasy-udgave af det sene Han-dynasti, hvor dæmoner hærger Three Kingdoms. Spillere nedkæmper dødbringende væsner og fjendtlige soldater med sværd ud fra kinesiske kampsportsprincipper i et forsøg på at besejre overmagten ved at vække den sande indre kraft.

Wo Long er en reference til en drage på spring, men også til en stor helt eller person, som stadig er ukendt. Dette er historien om officerer, der senere bliver helte, i deres "ukendte" periode, og historien om en hovedpersons opstigen fra at være helt ukendt.

Dæmoner i kongeriget

En skummel fantasyfortælling, der foregår i den kaotiske Three Kingdoms Period og livligt beretter om en militssoldats hårde kamp for overlevelse under et Later Han Dynasty, der er fyldt med dæmoner. Der er galskab i Three Kingdoms som aldrig før!

Væk de indre kræfter

Overvind dødbringende fjender for at booste moralen og vække de indre kræfter! Overvind modgang via unikke nye strategier, inklusive kampformer baseret på “Five Phases”.

Lad sværdet vise vej

Sværdmestrene indenfor kinesiske kampsport er berygtede for nådesløse angreb, der kan ændre et slags gang på et øjeblik, med deres sømløse skift imellem angrebs- og forsvarsmanøvrer. Overvæld modstanderne med et væld af kræfter i en række intense og blodige kampe, imens du lærer den præcision og de færdigheder, det kræver at blive en sand sværdmester.

Forskellige spillestile med våben og Wizardry Spells

-Våben

Vælg imellem en lang række våben, lige fra huggerter til dobbeltsværd, så du finder noget, der passer din kampstil.

-Wizardry Spells

Denne hemmelige færdighed udnytter styrken i Five Phases, der gør, at man kan angribe med elementer som flammer og ild. Når du opnår højere Morale Ranks, kan du opnå evnen til at gøre brug af endnu stærkere Wizardry Spells.

-Divine Beasts

Divine Beasts som Zhuque og Baihu kommer i spil via alliancer med andre krigere. Ved at hidkalde Divine Beasts, får dine bedrifter langt større styrke.

Bemærk: Du skal have internetforbindelse for at kunne anvende forskelligt indhold.

Bemærk: Dette er standardudgaven af spillet. Digital Deluxe Edition er også tilgængelig.

 

Legal:

©KOEI TECMO GAMES CO., LTD.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Wo Long: Fallen Dynasty fysisk?

Nej, du modtager en Wo Long: Fallen Dynasty produktnøgle (Wo Long: Fallen Dynasty CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Wo Long: Fallen Dynasty produktnøgle (Wo Long: Fallen Dynasty CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Wo Long: Fallen Dynasty. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Wo Long: Fallen Dynasty? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Wo Long: Fallen Dynasty som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 03-03-2023
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows® 10, Windows® 11, 64bit
Processor: Intel® Core™ i5-8400、AMD Ryzen™ 5 3400G
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 1650 4GB、Radeon RX 570 4GB
DirectX: Version 12
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 60 GB tilgængelig plads
Lydkort: 16 bit stereo, 48kHz WAVE
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser