Power & Revolution 2022 Edition (PC/MAC) 365 kr.
POWER & REVOLUTION 2022 EDITION SPILBESKRIVELSE

2022: Verdensomspændende kaos og ødelæggelse!

Med krigen i Ukraine er planeten i kaos, og intet vil nogensinde blive det samme igen. Hvad mere er, er der truslen om global opvarmning, den vedvarende Covid-epidemi sammen med risikoen for nye varianter, inflation og øgede priser på planetens nøgleressourcer.

Ud over basisspiltilstanden, som giver dig mulighed for at spille som enhver statsoverhoved eller oppositionsleder i verden, der kontrollerer en eller flere nationer, tilbyder 2022-udgaven flere scenarier.

I Ukraine-scenariet skal du redde landet ved at spille som Ukraine og et eller flere NATO-lande, ved at modstå fremrykning af russiske kampvogne, ved at støtte den ukrainske hær, ved at opfordre til økonomiske sanktioner mod Rusland, ved at tage imod flygtninge, ved at gøre den russiske præsident upopulær i folkets øjne eller ved at påvirke Kina til officielt at modsætte sig konflikten, alt imens man undgår eskalering.

Scenariet om global opvarmning involverer at justere dine mål for reduktion af CO2-emissioner. Climate Change Conferences (COP) er blevet tilføjet. Du kan også påvirke andre lande til at gå videre i deres mål, med lederes kunstige intelligens, der simulerer deres adfærd om emnet, hvilket i sidste ende giver dig mulighed for at se den reelle udvikling af verdensomspændende klimaændringer frem til år 2100.

I scenariet "Dyrevelfærd" er dit mål at blive et af de mest ærefulde lande i verden med hensyn til dyrerettigheder. For at gøre dette vil du have et specifikt budget og et arsenal af lovgivning om jagt, dyrerettigheder og forskellige andre regler (tyrefægtning, produktion af foie gras, batteriopdræt...).

Scenariet "Franske valg" giver dig mulighed for at spille som enhver kandidat ved det franske valg i april 2022.

Udover disse scenarier har spillet også nye funktioner, herunder: simulering af udseendet og udviklingen af ​​konspirationsteorier med nye budgetter og handlinger på internettet og sociale medier, inklusion af falske nyheder med mulighed for at bekæmpe dem eller skabe dem, udvikling af hemmeligheder tjenester i udlandet sammen med manipulation af sociale medier og forbedringer, der muliggør væltning af et udenlandsk statsoverhoved, styring af Covid i 2022 med vaccineboostere og simulering af nye varianter, udvikling af affaldsgenbrug sammen med en ny skat på brug af plastikemballage, tilføjelse af militære kamprobotter, nye SMR-atomkraftværker, nye musikpriser (Eurovision, Grammy Awards) og sport (eSports, MMA) og adskillige forbedringer af God'n'Spy-tilføjelsen, herunder den detaljerede beregning af niveauet af diktatur i et land.

NYT INDHOLD FOR 2022

• Ukraine-krisen

I det ukrainske konfliktscenarie kan spilleren spille som Ukraine og et eller flere NATO-lande ved at modstå fremrykning af russiske kampvogne, ved at støtte den ukrainske hær, ved at opfordre til økonomiske sanktioner mod Rusland, ved at tage imod flygtninge, ved at gøre den russiske præsident upopulær i folkets øjne eller ved at påvirke Kina til officielt at modsætte sig konflikten.

Simuleringen af ​​konflikten krævede udvikling af nye funktioner og udvidelse af forskellige aspekter: adgang til allieredes baser, levering af våben, beregning af tab og omkostninger ved krigen, en fredsaftale med opdeling af de erobrede regioner, virkningen af ​​tabet af soldater om popularitet, AI-landes adfærd under krigstidsforhold (NATOs beslutninger, beslutninger om generel mobilisering, beslutninger om at gå ind i eller forlade en konflikt...), bedre inklusion af økonomiske embargoer og deres indvirkning på priserne, implementering af finansielle sanktioner og deres konsekvenser og muligheden for at påvirke AI-ledere, så de også implementerer dem, tage imod flygtninge, udelukkelse og boykot af sports- eller kulturbegivenheder...

I normal spiltilstand er alle lande spilbare, begyndende med den samme militære kontekst, militær og begivenheder som i den virkelige verden.

• Konspirationsteorier og falske nyheder

Forskellige konspirationsteorier kan dukke op i et land afhængigt af adskillige faktorer, især niveauet af kontrol af sociale medier. Spilleren kan lancere informationskampagner og dekonstruktionskampagner for at ødelægge dem, for at forsøge at påvirke offentlige personer, der videregiver disse teorier, til at opgive dem, eller for at tage mere drastiske handlinger for at kontrollere internettet.

Med hemmelige tjenester kan spilleren som statsoverhoved handle i udlandet, formidle teorier i fjendens lande og agere derhjemme og anstifte falske nyheder om karakterer, der anses for fjendtlige.

• Klimamål og konferencer

I 2022-udgaven vil spilleren virkelig være i stand til at bidrage til kampen mod global opvarmning.

Med simuleringen af ​​Climate Change Conferences (COP) bliver det muligt at ændre mål for reduktion af CO2, deltage i beslutningen om Den Grønne Klimafond, der skal hjælpe udviklingslande, og mest af alt påvirke andre lande til at gøre det. mere i deres indsats med et AI-system, der sætter de mål, der skal nås for alle lande, og de handlinger og lovgivning, der skal implementeres. Endelig vil spilleren være i stand til at følge den globale opvarmningstendenser på en præcis og detaljeret måde frem til år 2100.

• Dyrevelfærd

Alle verdens lande er nu bedømt efter deres indsats for dyrs rettigheder. Et dedikeret budget og et arsenal af lovgivning er til rådighed for spilleren for at fremme deres land: regulering om jagt, anerkendelse af dyrerettigheder, holdning vedrørende tyrefægtning, produktion af foie gras, batteriopdræt, hvaljagt, test af kosmetik på dyr, besiddelse af havpattedyr i akvarier eller vilde dyr ved cirkus, hundekampe, opdræt af pelsdyr...

Et specifikt scenarie gør det muligt for spilleren at blive et af de mest ærefulde lande i verden med hensyn til dyrs rettigheder.

• Andre scenarier

"Baden's Challenge: Three Years to Succeed": dette scenarie sætter dig i den amerikanske præsidents sted med det mål at implementere alle de reformer, du lovede inden udgangen af ​​din embedsperiode.

Scenariet "Franske valg" giver dig mulighed for at spille som enhver kandidat ved starten af ​​en officiel kampagne ved det franske valg i april 2022.

ANDRE TILFØJELSER

• Udvikling af efterretningstjenester: ny budget- og ledelsesskærm med optegnelser om specifikke lande og mulighed for flere mål pr. spionnetværk, stærkere indvirkning på populariteten af ​​udenlandske statsoverhoveder (som kan blive væltet eller udløse nyvalg) og manipulation af sociale medier medier.

• Genbrug af affald: tilføjelse af en ny global trussel, stigning i affald og integration af en afgift på brug af plastemballage.

• Håndtering af Covid i 2022 med vaccinationsboostere og simulering af nye varianter

• Visning af popularitetsraten for AI-statsledere

• Battle Robots: Udvikling af dette nye meget sofistikerede våben. Disse autonome eller kontrollerbare robotter kan lede landoperationer uden at risikere tab af soldater.

• SMR-atomkraftværker: tilføjelse af disse små kraftværker til en lavere pris giver et alternativ til at "dekarbonisere" elektricitet med mulighed for byggekontrakter (køb eller salg) med udlandet.

• God'n'spy: et detaljeret diagram over niveauet af demokrati/diktatur i lande, muligheden for at slette et spillet land, kontrollere inflationen, fremskynde rekruttering af personale, eliminere begrænsningen af ​​byggeriet, der er knyttet til den tilgængelige arbejdsstyrke.

• Mulighed for at omdøbe steder på kortet

• Byggeri: fastsættelse af et maksimalt antal opførbare bygninger afhængigt af den tilgængelige arbejdsstyrke og muligheden for automatisk at starte nye byggeprojekter, når de tidligere er afsluttet

• Udvidelse af valgmuligheder ved ændring af et politisk parti: regionalistiske, økologer, anti-globaliserings- og religiøse partier eller partier, der ikke eksisterer i landet.

• Tilføjelse af musikpriser: Grammy Awards og Eurovision Song Contest

• Nye former for sport: eSport og MMA

• Nye præstationer

DATA OPDATERET PR. 01/01/2022

• Budgetmæssige, økonomiske og sociale data...

• Politiske og geopolitiske data: nye regeringer, oprettelse af nye parlamenter, diplomatiske forbindelser mellem lande ...

• Miljødata, herunder landenes mål med hensyn til reduktion af CO2-emissioner og CO2-neutralitet

• Militære data (inklusive rangordning baseret på styrke) og konfliktkort, aktuelle bykampe og status for modstridende styrker.

• Terrororganisationer: medlemmer, kundeemner, ressourcer.

• Opdateret bybefolkning og tilføjelse af nye byer

• Nye kommercielle organisationer: RCEP og Foundation for the Protection of Animals

• Nye karakterer med nye ansigter: stats- eller regeringschefer og nye ministre og partiledere (Tyskland, Italien, Japan...), kandidater til det franske præsidentvalg.

 

Coypright Eversim 2022, all rights reserved

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Power & Revolution 2022 Edition fysisk?

Nej, du modtager en Power & Revolution 2022 Edition produktnøgle (Power & Revolution 2022 Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Power & Revolution 2022 Edition produktnøgle (Power & Revolution 2022 Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Power & Revolution 2022 Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Power & Revolution 2022 Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Power & Revolution 2022 Edition som digital download til Steam.

Publisher Eversim
Udvikler Eversim
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 07-04-2022
Systemkrav MINIMUM REQUIREMENTS
Requires a 64-bit processor and operating system
OS Windows 11, 10, 8
Processor 1.6 GHZ
Memory 4 GB RAM
Storage 8 GB available space
 
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Requires a 64-bit processor and operating system
OS Windows 11, 10, 8
Processor 2 Ghz , multi-core processor
Memory 8 GB RAM
Graphics 3D Video card with 1 Gb
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser