FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse (PC) 365 kr.
FATAL FRAME / PROJECT ZERO: MASK OF THE LUNAR ECLIPSE SPILBESKRIVELSE

FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse blev udgivet i Japan i 2008 som det fjerde spil i FATAL FRAME / PROJECT ZERO-serien. Efter remastering af FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Maiden of Black Water, vender seriens mesterværk nu tilbage med opdateret grafik.

En gruppe børn forsvandt på mystisk vis under en festival på Rogetsu Isle. Selvom de blev fundet, havde de mistet hukommelsen. Nu er de vendt tilbage til øen som teenagere. Pigerne anvender Camera Obscura, som er et kamera, der opfanger og forsegler utænkelige rædsler, og den svage lysstråle fra deres lommelygte, imens de udforsker forskellige lokationer og forsvarer sig imod de spøgelser, der angriber dem, imens de forsøger at opdage sandheden og den fortid, der stadig hjemsøger dem.

Camera Obscura

- Et gammelt kamera med evnen til at slå hævngerrige spøgelser tilbage og forsegle deres kræfter ved at fotografere dem. Derfor er det en uundværlig genstand spillet igennem. Camera Obscura kan anvendes som våben imod spøgelser ved at spotte dem igennem søgeren og tage billeder af dem for at gøre skade. Det spiller også en stor rolle i pigernes efterforskning, da dens særlige kræfter gør det muligt for dem at se de nøgler, de skal bruge for at komme igennem nye områder.

Udforskning af Rogetsu Isle

- Udforsk de svagt belyste western-agtige palæer og forladte hospitaler på øen - kun med måneskinnet og det svage lys fra din lommelygte. Gør fremskridt i historien med at interagere med genstande og steder, der vækker din interesse. Fra tidligere avisartikler og noter afdækker du fortidens grufulde hemmeligheder, blotlægger hovedpersonens tabte hukommelse - og sandheden.

Forbedret grafik

- Film og figurer i spillet er blevet forbedret for at gøre historien og figurerne mere imødekommende. Desuden er grafikken blevet forbedret på alle platforme. Gengivelsen af skygger og strålen fra lommelygten er blevet forbedret, så spillerne kan opleve mere realistisk horror.

Ny Snap Mode

- Du kan frit posere figurer og spøgelser for at skabe rædselsvækkende minder med den nye Snap Mode. Måske du endda kommer til at tage uventede fotos af ånder ...

Nye kostumer:

- Det originale kostumeudvalg er blevet ændret lidt, og nye kostumer er tilføjet. Prøv at ændre figurernes kostumer for at opleve efterforskningen på forskellige måder.

Bemærk: FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Maiden of Black Water Digital Deluxe Edition, der indeholder hovedspil og bonusindhold, kan også købes. Pas på, at du ikke kommer til at købe noget to gange.

 

©2008-2022 KOEI TECMO GAMES CO., LTD.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse fysisk?

Nej, du modtager en FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse produktnøgle (FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse produktnøgle (FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 09-03-2023
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows® 10, Windows® 11 64bit
Processor: Intel Core i5 4460 or over
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 660 or over, AMD Radeon R7 370 or over, 1280x720
DirectX: Version 11
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 25 GB tilgængelig plads
Lydkort: 16 bit stereo, 48kHz
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser