Football Manager 2019 bringer dig tættere på hjertet af spillet end nogensinde før!


Football Manager 2019 er din mulighed for at tage søjlerne i klubben, du elsker, når den nye sæson begynder 2. november.


Nye funktioner bringer dig tættere på truppen end nogensinde før, og skubber hele verdens foretrukne ledelsesimulering endnu tættere på virkeligheden.

Nye funktioner og forbedrede spilmekanikker gør det muligt for dig at styre dit team på friske og autentiske måder, og skabe en stadig mere fremtrædende måde at fortælle dit holds historie.

To kerneområder i spillet, træning og taktik har fået betydelig opmærksomhed i denne sæson, med træningsmodulet gennemgået helt og taktikskaberen opgraderet til at afspejle innovationer i det moderne spil.


Overhaling af træningssystemet

Taktisk innovation

Officiel Bundesliga-licens

Friskt Look


Du får desuden adgang til betaversionen af Football Manager 2019 senest to uger før den officielle udgivelsesdato d. 2. november, så du kan starte træningen før alle andre. Singleplayer-karrierer, der bliver startet i betaversionen, bliver overført til det fulde spil.


Overhaling af træningssystemet

Skub grænserne og lav din egen fodboldfilosofi med nye stilarter, der afspejler de mest populære taktiske innovationer i moderne fodbold samt en række nye holdinstruktionsmuligheder.


Officiel Bundesliga-licens

Alle 36 hold fra Bundesliga og 2. Bundesliga er fuldt licenseret med officielle logoer, sæt og spillers ansigter samt trofæer til de respektive ligaer.


Friskt Look

En genoprettet moderne hud indbefatter Football Manager-mærkefarverne og giver FM19 et nyt, genoptaget look.


Ny induktion af managers

Ny til Football Manager? Få kendskab til spillet med en interaktiv tutorial, der vil introducere dig til fundamentet for fodboldforvaltning og kortlægge din rute til toppen af ​​spillet.


Yderligere tilføjelser omfatter kampforbedringer, herunder VAR & mållinjeteknologi, agent-feedback under overførselsforhandlinger, manager-miljøer, forbedrede pre-match briefinger, UI-forbedringer, nye Steam achievements og meget mere.

I løbet af de kommende uger, når vi nærmer os betaen, vil flere funktioner blive afsløret. Så vend tilbage hertil igen senere.
Football Manager-seriens historik


Football Manager 2015

Football manager 2015 blev modtaget med rimelige positive anmeldelser. De fleste kritikere hævdede, at FM 15 var en forbedring af sin forgænger, da UI’en blev forbedret markant og der oven i købet kom mere end 2000 nye animationer og meget andet. Spillermodellerne blev også opdateret. Men! Football Manager 2015 havde også mange problemer. Det var her alle forsvars- og målmandsproblemer startede, og spillerne begyndte at klynke på grund af deres manglende spilletid, selvom de fik det der passede til deres evner.


Football Manager 2016

Football Manager 2016 kom med nyt i form af flere spilleforme som Fantasy Draft mode, Create a Club og nu kan man også selv bestemme, hvordan ens manager skal se ud. Med Create a Club kan du starte din helt egen klub. Det betyder, at du selv får lov til at bestemme logoet, du kan designe farver og mønstre på trøjerne, styre budgettet og bestemme hvilket stadion, man vil spille på. Fantasy Draft Mode lader dig spille med en af dine venner, hvor I får en sum penge, som I så skal bygge et helt hold for og så til sidst spille mod hinanden. Sports Interactive og Prozone indgik også et samarbejde og fik lavet ProZone Match Analysis som Analyserede alle kampe man spillede.


Football Manager 2017

Football Manager 2017 kom med en masse ændringer inde på banen. Den nye kameravinkel ”Bag ved målet” lader dig se boldens bane, mens den flyver ind i bagsiden af nettet, og den lader dig få et godt overblik over, hvordan dit hold opretholder sin form. Det var også her Magic spray og Pre-match præsentationen blev introduceret. Du kan også forvente at blive ramt af Brexit, hvis du er manager i England, da denne event er en del af spillet. FM17 blev som de andre modtaget rimelig godt og fik en 80/100 på Metacritic. Det er dog en hel anden historie på Steam. Ud af 6029 brugeranmeldelser landede den samlet på ”Blandede”. Det skyldes at kineserne blev sure over at spillet ikke er blevet oversat til kinesisk endnu.