Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PC) 169 kr.
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN SPILBESKRIVELSE
Konami Digital Entertainment fortsætter ‘METAL GEAR SOLID V Experience’ med det seneste kapitel, METAL GEAR SOLID V: The Phantom Pain. Det er startskuddet for en ny æra for serien, der med den nyeste teknologi gennem brugen af Fox Engine, giver MGSV: The Phantom Pain-spillerne en førsteklasses spiloplevelse med taktisk frihed til at gennemføre missionerne i den åbne spilverden.


Ni år efter begivenhederne i MGSV: GROUND ZEROES og tabet af Mother Base, vågner Snake - også kendt som Big Boss - fra ni års koma. Året er 1984. Den Kolde Krig skaber baggrunden, hvor atomvåben fortsat former en global krise. Drevet af hævntørst, etablerer Snake en ny, privat hær og vender tilbage i kamp i sin jagt på skyggegruppen, XOF.

Holdet bag METAL GEAR SOLID fortsætter ambitiøst med at udforske nogle mere modne temaer, som krigens psykologi og de grusomheder der følger med i krigens ondskabsfulde cyklus. Med dets åbne verden, fotorealistiske visuelle effekter og fuldendte spildesign, vil MGSV: The Phantom Pain, der er et af årets mest ventede spil, efterlade sit aftryk som et af spilindustriens pejlemærker, for dets cinematiske fortælling, dybe temaer og omfattende, taktiske gameplay.

Features:

  • Open-World spildesign, der giver spillerne den ultimative frihed i tilgangen til missionerne og gennemførslen af spillet 
  • Fox Engine leverer fotorealistisk grafik, gennemtænkt spildesign og det nyeste indenfor kvalitet i spilproduktionen
  • Online tilslutningsmuligheder bringer oplevelsen fra konsollerne over til andre enheder og er med til at hæve den samlede oplevelse og adgangen til spillet
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Metal Gear Solid V: The Phantom Pain fysisk?

Nej, du modtager en Metal Gear Solid V: The Phantom Pain produktnøgle (Metal Gear Solid V: The Phantom Pain CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Metal Gear Solid V: The Phantom Pain produktnøgle (Metal Gear Solid V: The Phantom Pain CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Metal Gear Solid V: The Phantom Pain? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 01-09-2015
Systemkrav MINIMUM: 
OS: Windows 7x64, Windows 8x64 (64-bit OS Required) 
Processor: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) or better; Quad-core or better 
Memory: 4 GB RAM 
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) or better (DirectX 11 card Required) 
DirectX: Version 11 
Hard Drive: 28 GB available space 
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
 
R
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
4
Vurderet af: Brian N den 12-05-2018

En lidt anderledes MGS som starter langsomt, men går hen og bliver rigtig sjov i længden. Jeg fik omkring 140 timer ud af spillet inden jeg blev færdig med det jeg ville. Kører dejlig flydende på en gammel computer så spillet er ganske fint optimeret.

Karakter:
4
Vurderet af: Kasper Kristian Holm H den 25-01-2017

Godt spil med Open world, hvor man både kan være meget stealthy, men stadig også bare gå i rambo mode uden at man bliver straffet for det. Vil stærkt anbefale dette spil for fans af denne serie men også andre der elsker stealrh eller kaos 10/9 *****

Karakter:
5
Page:1