Sid Meier's Civilization VI (PC/MAC) 369 kr.
SID MEIER'S CIVILIZATION VI SPILBESKRIVELSE
Oprindeligt oprettet af den legendariske spildesigner Sid Meier, Civilization er et turbaseret strategi spil, hvor du forsøger at opbygge et imperium til at stå sin prøve. Bliv Hersker af verdenen ved at etablere og lede en civilisation fra stenalderen til informationsalderen. Føre krig, foretage diplomati, fremme din kultur, og gå head-to-head med historiens største ledere mens du forsøger at bygge den største civilisation, verden nogensinde har kendt.
 
Civilization VI tilbyder nye måder at interagere med din verden: byer kan nu fysisk ekspandere på tværs af kortet, aktiv forskning i teknologi og kultur låser op for nye muligheder, og konkurrerende ledere vil forfølge deres egne dagsordener baseret på deres historiske træk, som du vil kæmpe med for at opnå sejr i spillet.
 
  • KÆMPE IMPERIER:

Se vidundere af dit imperium spredt over kortet som aldrig før. Hver by spænder over flere fliser, så du brugerdefinerede kan bygge dine byer til at drage fuld fordel af det lokale terræn.
  • FORSKNING:

Lås op for boosts der fremskynder din civilisations fremskridt gennem historien. For at fremme teknologien hurtigere, kan du bruge dine enheder til aktivt at undersøge, udvikle dine omgivelser, og opdage nye kulturer.
  • DYNAMIC DIPLOMATI:

Interaktioner med andre civilisationer ændre sig i løbet af spillet, fra primitive første interaktioner, hvor konflikt er en kendsgerning til det sene spil hvor man laver alliancer og forhandlinger.
  • KOMBINERET HÆRE:

Udvidelse på "én enhed pr flise" design, kan støttetropper nu indlejret med andre enheder, såsom anti-tank-support med infanteri, eller en kriger med bosættere. Lignende enheder kan også kombineres til at danne magtfulde "Corps" enheder.
  • FORBEDRET MULTIPLAYER:
 
Ud over de traditionelle multiplayer modes, samarbejde og konkurrere med dine venner i en lang række forskellige situationer alle konstrueret til at blive let afsluttet i en enkelt session.
En CIV for alle spillere:
 
Civilization VI giver veteran spillere nye måder at bygge og tune deres civilisation for den største chance for succes. Nye tutorial system som indføre nye spillere til de underliggende begreber, så de nemt kan komme i gang.© 2016 TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. UDVIKLET AF HANGAR 13. MAFIA, TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, 2K, HANGAR 13 OG DERES RESPEKTIVE LOGOER ER VAREMÆRKER OG/ELLER REGISTREREDE VAREMÆRKER TILHØRENDE TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. RATINGS-IKONET ER ET VAREMÆRKE TILHØRENDE ENTERTAINMENT SOFTWARE ASSOCIATION. ALLE ANDRE MÆRKER TILHØRER DERES RESPEKTIVE EJERE. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES.
 
Brug af dette produkt kræver accept af følgende tredjepart-slutbrugeraftale: http://www.take2games.com/eula/
 
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Sid Meier's Civilization VI fysisk?

Nej, du modtager en Sid Meier's Civilization VI produktnøgle (Sid Meier's Civilization VI CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Sid Meier's Civilization VI produktnøgle (Sid Meier's Civilization VI CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Sid Meier's Civilization VI. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Sid Meiers Civilization VI? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Sid Meiers Civilization VI.


Publisher 2K Aspyr (Mac)
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 21-10-2016
Systemkrav Windows
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7x64 / Windows 8.1x64 / Windows 10x64
Processor: Intel Core i3 2.5 Ghz or AMD Phenom II 2.6 Ghz or greater
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 1 GB & AMD 5570 or nVidia 450
DirectX: Version 11
Diskplads: 12 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX Compatible Sound Device
Yderligere bemærkninger: Initial installation require
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
2
Vurderet af: Karsten S den 30-08-2018

Stort skridt i den forkerte retning - jeg vil til enhver tid anbefale V i stedet for. AI'n er helt utilregnelig i denne version af alle tiders bedste spil...så slemt at jeg helt har droppet det. Jeg er hardcore CIV fan og har spillet VI i ca. 60 timer - imod 2800+ timer i V.

Karakter:
2
Page:1