Dawn of Andromeda (PC) 149 kr.
DAWN OF ANDROMEDA SPILBESKRIVELSE
Find din vej til hæder!
Andromeda har set mere stille dage, og det er op til dig at tage tøjlerne til en af ​​mange civilisationer, og føre den gennem de mange skjulte farer i galaksen. Dawn of Andromeda er et realtids, rum-baseret 4X-spil med pause-funktion, fokuseret på at levere en sjov, medrivende og tilgængelig oplevelse, der giver dig mulighed for i sandhed at spille spillet som en kejser. Opbyg dit imperium, kolonisér nye planeter, interagér med andre faktioner og karakterer, forsk i nye teknologier og byg flåder så magtfulde, at dine fjender vil skælve.
 
Udforsk en galakse fyldt med diverse faktioner, fredløse, købmænd, piratklaner og lejesoldater, men også uregelmæssigheder, sorte huller, gamle artefakter, ruiner og meget mere. At ankomme i et nyt system kan åbne op for nye muligheder, eller skabe nye komplikationer.
 
Er du klar til udfordringen?
 • Udforsk, udvid, udnytte og udryd i dette realtids rumstrategispil, der byder på realtids-kamp i en dynamisk og stadigt skiftende galakse.
 • Nye faktioner og karakterer kan deltage i kampen midt i spillet; artefakter, ruiner, uregelmæssigheder og et stort udvalg af spændende elementer er spredt over hele galaksen, og kan give nye forskningsmuligheder. Forskellige figurer som fredsløse, købmænd, rejsende og andre strejfer rundt omkring i galaksen.
 • Asymmetrisk gameplay. Ikke alle racer opdager rumrejser på samme tid, nogle mangler stadig at opdage det, nogle har allerede bygget et mægtigt imperium, og visse racer kan være naturligt stærkere end andre. Men hvis du hellere vil foretrække en traditionel 4X-erfaring og starte et helt symmetrisk spil, er det op til dig.
 • Præ-designede, tilfældigt genererede racer der kan tilpasses, hver med deres egne unikke baggrunde og træk.
 • Tilgængeligt gameplay, er byder på en højt intuitiv brugergrænseflade.
 • Eraer; unikke scenarier, hver med en præ-designet galakse og baggrundshistorier, hvor du kan spille som en af ​​de eksisterende faktioner, hver med deres egne betingelser for at vinde, træk, udfordringer og løbende konflikter og relationer. (Ikke tilgængelig i starten af ​​Early Access).
 • Forsk i utrolige teknologier, fra våben så kraftige at de kan ødelægge en hel planet, til Dyson-sfærer.
 • Udforsk ruiner, uregelmæssigheder og meget mere. Du kan endda finde artefakter du kan studere, projekter du kan starte, og komme på tværs af interessante begivenheder og quests, du kan tage på.
 • Dybdegående diplomati-system. Skab allierede og fjender, men pas på. Hver handling du tager, kan ændre, hvordan resten af ​​galaksen vil se dig. 
 • Ødelæg en hel planet, eller bare det at rose eller fordømme en anden race, kan have en dyb indvirkning på balancen i hele galaksen.
 • Slip af med micro-styring ved at udpege guvernører til dine kolonier, og rådsmedlemmer til dit imperium, som alle kan optjene erfaring. Hver kommer med deres egen unikke træk, glæde og erfaring.
 • Adskillige betingelser for at vinde, der alle kan tilpasses, og som endda kan indstilles til at variere for hver faktion, der ændrer hvordan hver faaktion fungerer, og skaber uforudsigelige venner og fjender.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Dawn of Andromeda fysisk?

Nej, du modtager en Dawn of Andromeda produktnøgle (Dawn of Andromeda CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Dawn of Andromeda produktnøgle (Dawn of Andromeda CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Dawn of Andromeda. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Dawn of Andromeda? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Dawn of Andromeda.

Platform PC
Udgivelsesdato 01-12-2016
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows Vista / 7 / 8 / 10 64 bit (32 bit NOT supported!)
Processor: 2.5 Ghz Intel Core 2 Quad Q8300 or equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 1 GB nVidia Geforce GT460 or equivalent, 500 MB ATI HD4850 or equivalent
DirectX: Version 9.0c
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX 9
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser