World of Warcraft: Battle for Azeroth (PC/MAC) 309 kr.

Vær klar til at spille World of Warcraft: Battle for Azeroth på dagen!  Ved forudbestilling skal du ikke betale, før vi sender dit nye spil til dig. Din produktkode (CD Key) bliver sendt på udgivelsesdatoen, eller 1-2 dage før!

BEMÆRK! Dette er en udvidelsespakke!

Det er påkrævet, at du allerede ejer World of Warcraft Battlechest 5.0 til Blizzard for at kunne bruge World of Warcraft: Battle for Azeroth.

WORLD OF WARCRAFT: BATTLE FOR AZEROTH SPILBESKRIVELSE

Du vil modtage din preorder-kode, der giver adgang til preorder-indholdet ca. d. 28. Februar!
Erklær din troskab
Azeroth betalte en forfærdelig pris for at afslutte The Burning Legions apokalyptiske march - men selvom verdens sår er helede, er det den brudte tillid mellem Alliance og Horde, der kan vise sig det sværeste at rette op på. I Battle for Azeroth er The Burning Legions fald katalysten for en række katastrofale hændelser, der gentænder konflikten i hjertet af Warcraft-sagaen. Efterhånden som en ny tidsalder af krigsførsel begynder, skal Azeroths helte sætte ud på en rejse for at rekruttere nye allierede, starte et kapløb for at gøre krav på verdens mægtigste ressourcer og kæmpe på flere fronter for at afgøre, om Horde eller Alliance vil føre Azeroth ind i sin usikre fremtid.

Udforsk to nye legendariske kongeriger
Som en mægtig kriger i The Horde, kan du rejse til Zandalars imperium for at overtale Trolls til at låne deres mægtige flåde. Som en helt af Alliancen, sejler du til det søfarende kongerige Kul Tiras, hjem til Jaina Proudmoore, og overtaler dets indbyggere til at kæmpe for din sag. Quest igennem 10 nye levels til det nye level cap på 120 - fortsæt derefter med at vokse i magt gennem nye World Quests, raids, dungeons og meget mere.

Plyndr øerne i The Great Sea
Sæt ud på Island Expeditions og erobr et stadigt skiftende udvalg af fjender, miljøer og mål. Kæmp i grupper af tre, imens du kæmper mod snedige rivaliserende ubudne og fjendtlige spillere - for at indsamle ressourcer på hver ø for at styrke din fraktions krigsindsats.

Løb ind i en Warfront
Kæmp på slagmarkerne i en storstilet, 20-spiller-kooperativ Warfront for at gøre krav på en vigtig strategisk placering. Saml ressourcer for at opbygge din fraktionens kræfter, led styrkerne når dine tropper angriber fjendens mål, og bekæmp fjendens kommandør for at vinde slaget i denne nye PvE-mode inspireret af de klassiske Warcraft RTS-kampe.

Styrk din rustning med titanisk magt
Find Azerite, en uvurderlig ny ressource, der er opstået i kølvandet på The Legion. Styrk The Heart of Azeroth - en legendarisk amulet overdraget til hver helt af Magni Bronzebeard - med Azerite for at tilpasse din rustning med nye kræfter og egenskaber.

Boost til level 110
Træd ind i den voldsomme konflikt mellem Horde og Alliance, villig til at overleve på frontlinjen i en brutal ny krig.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg World of Warcraft: Battle for Azeroth fysisk?

Nej, du modtager en World of Warcraft: Battle for Azeroth produktnøgle (World of Warcraft: Battle for Azeroth CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Blizzard-platformen til at indløse din World of Warcraft: Battle for Azeroth produktnøgle (World of Warcraft: Battle for Azeroth CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille World of Warcraft: Battle for Azeroth. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Er preorder-racerne inkluderet?

Ja, Highmountain Tauren, Nightborne Elves, Lightforged Draenei og Void Elves er inkluderet.

Er der Level 110 boost inkluderet?

Ja, Level 110 boost er inkluderet.

Hvad indeholder World of Warcraft: Battle for Azeroth? Får jeg samme indhold som hos Battle.net?

Du får World of Warcraft: Battle for Azeroth, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet.

Virker World of Warcraft: Battle for Azeroth også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til World of Warcraft: Battle for Azeroth på både PC og Mac.

Genre MMORPG
Publisher Blizzard
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 21-09-2018
Systemkrav OPERATING SYSTEM: Windows® 7 64-bit
PROCESSOR: Intel® Core™ i5-760 or AMD FX™-8100 or later
VIDEO: NVIDIA® GeForce® GT 560 2GB or AMD™ Radeon™ HD 7850 2GB or
Intel® HD Graphics 530 (45W)
MEMORY: 4 GB RAM
STORAGE: 70GB available space 7200 RPM HDD
INTERNET: Broadband internet connection
MEDIA: DVD-ROM drive
INPUT: Keyboard and mouse required. Other input devi
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser