Stellaris: Apocalypse (PC/MAC) 99 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Stellaris på Steam for at kunne bruge Stellaris: Apocalypse.

STELLARIS: APOCALYPSE SPILBESKRIVELSE

Stellaris: Apocalypse er en fuld udvidelse, der omdefinerer krig blandt stjernerne for alle spillere med en lang række nye offensive og defensive muligheder. Ødelæg hele verdener med skræmmende nye planet-dræbende våben, kæmp mod (eller ved siden af) hensynsløse rumpirater og opdag måske også et par ikke-voldelige spilfunktioner.

Apocalypse-udvidelsen vil omfatte:

Det Der Er Ikke Nogen Måne, Det Er Heller Ikke En Måne, Det Der Kan være En Måne - Vent, Nej: Hold de lokale systemer i overensstemmelse med frygt for det nye "Colossus" planetdræbende våben - en teknologisk terror, der fjerner hele verdener fra universet
Alle Dine Baser Tilhører Dig: Nye enorme "Titan"-kapitalskibe kan føre dine flåder til at erobre og tilbyde enorme bonusser til skibene under deres kommando. I mellemtiden kan du befæste nøglesystemer med massive kredsløbsinstallationer og sikre dit hjemland som en uigennemtrængelig bastion blandt stjernerne.
Stjernesystemernes Pirater: Hold øje med Marauders - rumnomadere, der plyndrer bosatte imperier og lever deres liv på civilisationens udkant. Lej dem som lejesoldater i dine egne konflikter, men pas på, at de ikke forener og udløser en ny krise midt i spillet!
Nogle Ikke-voldelige Funktioner: Nye ekspeditioner og samfund er tilføjet i udvidelsen sammen med nye Unity Ambitions, der giver nye måder at tilbringe Unity og tilpasse din udvikling.
Lyden Af Ødelæggelse: Til at ledsage din planet-splittende ekspedition er tre nye musikstykker blevet komponeret af Andreas Waldetoft til din lytteoplevelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Stellaris: Apocalypse fysisk?

Nej, du modtager en Stellaris: Apocalypse produktnøgle (Stellaris: Apocalypse CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Stellaris: Apocalypse produktnøgle (Stellaris: Apocalypse CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Stellaris: Apocalypse. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Stellaris: Apocalypse? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Stellaris: Apocalypse, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Virker Stellaris: Apocalypse også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Stellaris: Apocalypse som digital download til Steam på både PC og Mac.

Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 22-02-2018
Systemkrav Windows
MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 x86 or newer
Processor: AMD Athlon II X4 640 @ 3.0 Ghz / or Intel Core 2 Quad 9400 @ 2.66 Ghz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: AMD HD 5770 / or Nvidia GTX 460, with 1024MB VRAM. Latest available WHQL drivers from both manufacturers.
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: Direct X 9.0c- compatible sound card
ANBEFAL
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser