Frostpunk (PC/MAC) 219 kr.
FROSTPUNK SPILBESKRIVELSE

Frostpunk er en ny titel fra skaberne af This War of Mine. Det er et samfundsoverlevelsessspil, der stiller spørgsmålet om, hvad folk er i stand til, når de skubbes til randen af udryddelse. I en helt frossen verden udvikler folk dampdrevne teknologier for at modvirke den overvældende kulde. Du skal håndtere både borgerne og den infrastruktur, de bor i. Dine taktiske færdigheder står over for udfordringer, der ofte vil sætte spørgsmålstegn ved moralen og de grundlæggende principper for, hvad vi anser for et civiliseret samfund. Optimering og ressourceforvaltning kolliderer ofte med empati og tankevækkende beslutningstagning. Mens by- og samfundsforvaltning vil forbruge det meste af din tid, er det på et tidspunkt nødvendigt at udforske omverdenen for at forstå dets historie og nutidige tilstand.

Hvilke beslutninger vil du tage for at sikre overlevelse i dit samfund? Hvad vil du gøre, når du skubbes til grænsen? Og...

... hvilken person vil du være, når det hele er overstået?

Byen skal overleve
Frostpunk er et samfundsoverlevelsesspil hvor varme betyder liv, og enhver beslutning kommer med en pris. Du står over for opgaven at opbygge den sidste by på Jorden og sikre de midler, der er nødvendige for dit folk at overleve.

Hold håbet i live
Overlevelse handler om håb og vilje til at leve. Din evne til at tænde og opretholde dem begge i dine folk vil være afgørende for din succes.

Bestem lovene
Samfundet er en gruppe mennesker, der overholder de samme regler og deler lignende overbevisninger. Etablér love, der regulerer eksistensen af ​​dit voksende samfund. Bestem deres arbejdsrutine, sundhedspleje, fødevareforsyning og andre vigtige aspekter af hverdagen. Bevar deres håb og tilfredshed - moralen i dit samfund er lige så vigtigt som at sikre de grundlæggende midler til at holde dem fodrede og sikre.

Overvej dine muligheder
Nogle af dine beslutninger vil virke små - som at beslutte en urolig borgers skæbne eller opfylde kravene til en nyfødt fraktion - men vær opmærksom på, at summen af ​​dine handlinger kan føre til uventede resultater. Dine folk sætter deres lid til dig, men deres hengivenhed er ikke ubegrænset. Lederskab kan være en byrde.

Udvikl nye teknologier
Overlevelse kræver fremskridt. Reagér på aktuelle begivenheder, men glem ikke det langsigtede, og investér i udvikling og teknologiske fremskridt. At levere en yderst avanceret infrastruktur med selvdrevne robotter, luftskibe og andre tekniske vidundere er vanskeligt, men opnåeligt. Alt afhænger af dine styrelses- og ledelsesmæssige færdigheder.

Udforsk The Frostland
Mens New London er dit hovedfokus, er der meget mere til verdenen end hvad der ligger inden for din bys grænser. Ekspeditioner, risikable som de nu engang er, kan bringe dig værdifuld information, dyrebare forsyninger og vokse dit samfunds befolkning. Der kan være folk derude, og deres skæbne ligger udelukkende i dine hænder.

Udform dit samfund
Hvis du når et vendepunkt, skal du ikke tøve med at bestemme din folks sti. Skal du regere dem med en jernnæve... eller vise dem medfølelsens og troens sti? Gå efter ekstremerne eller forsøg at finde en rimelig balance. Uanset hvad du vælger, så husk: der er ingen vej tilbage.

Gå ud over kampagnen
Hovedhistoriekampagnen kan gå forskellige veje, alt afhængigt af din spillestil, men det er stadig ikke den eneste udfordring at tackle. Frostpunk tilbyder forskellige scenarier, og yderligere opdateringer med nyt indhold vil blive tilføjet i fremtiden.

 

Legal:

© 2018 11 bit studios S.A. Frostpunk™, 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Frostpunk fysisk?

Nej, du modtager en Frostpunk produktnøgle (Frostpunk CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Frostpunk produktnøgle (Frostpunk CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Frostpunk. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Frostpunk? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Frostpunk som digital download til Steam.


Publisher 11 bit studios
PEGI-rating
Udvikler 11 bit studios
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 24-04-2018
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7/8/10 64-bit
Processor: 3.2 GHz Dual Core Processor
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660, Radeon R7 370 or equivalent with 2 GB of video RAM
DirectX: Version 11
Diskplads: 8 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
Yderligere bemærkninger: Please make sure that y
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser