Moonlighter (PC/MAC) 129 kr.
MOONLIGHTER SPILBESKRIVELSE

Hvert eventyr skal betale sig.

Under en langvarig arkæologisk udgravning blev et sæt af porte opdaget. Folk indså hurtigt, at disse gamle passager fører til forskellige riger og dimensioner - som giver de modige og hensynsløse eventyrere skatte. Rynoka, en lille kommerciel landsby, blev grundlagt nær udgravningsstedet og leverede tilflugt og et sted for eventyrere at sælge deres hårdt tjente rigdomme.

Moonlighter er en Action RPG med rogue-lite elementer efter dagligdags rutiner for Will, en eventyrlystne butiksindehaver, der drømmer om at blive en helt.

PAS DIN BUTIK:

Mens du driver din virksomhed i Rynoka landsby, kan du sætte varer til salg, sætte deres pris omhyggeligt, administrere din økonomi, rekruttere assistenter og opgradere butikken. Pas på - nogle luskede personer vil måske stjæle dine dyrebare varer!

KÆMP MED STIL:

Besejr forskellige fjender og bosser. Mestrer din kontrol med dine våben, kritisk timing, omhyggelig positionering og forståelse af dine fjender og miljøet er afgørende for din overlevelse. Hvordan du bekæmper dine fjender er op til dig.

MØD NABOERNE:

Få kendskab til dine naboer, når du genopretter velstanden i denne lille kommercielle landsby. Hjælp med at etablere nye virksomheder og se dem vokse i det idylliske samfund Rynoka.

FREMSTIL OG FORTRYL:

Forståelse af håndværk og magi systemet er afgørende for din progression. Snak med landsbyboerne og så kan de måske lave nye rustninger og våben, og fortrylle dit eksisterende udstyr. Dette skaber stor fleksibilitet på den måde, udstyret bruges på.

SKAF DIT LOOT:

Få adgang til de mærkelige verdener gennem andre verdensporte og indsaml værdifulde genstande fra eksotiske civilisationer: ressourcer, våben, rustninger og ejendommelige artefakter. Det kan ikke lade sig gøre at slæbe det hele med hjem - brug det unikke opsamlingsssystem med omtanke for at skabe mest profit.

ÅBEN PORTENE:

Portene fører til forskellige verdener. Hvert løb er unikt og tvinger dig til at træffe kloge og beregnede beslutninger. Du ved aldrig, hvad du vil støde på næste gang - derfor skal du være klar på alting

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Moonlighter fysisk?

Nej, du modtager en Moonlighter produktnøgle (Moonlighter CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Moonlighter produktnøgle (Moonlighter CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Moonlighter. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Moonlighter? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Moonlighter som digital download til Steam.

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser