DOOM: Eternal (PC) 409 kr.
DOOM: ETERNAL SPILBESKRIVELSE

Som DOOM Slayer vender du tilbage til Jorden, som er invaderet af dæmoner. Send dem tilbage til Helvede, og find ud af mere om Slayeren og hans jagt på død og ødelæggelse til det sidste.

Oplev den ultimative kombination af fart og råstyrke i kampen gennem dimensionerne i dette revolutionerende skydespil.

Slayer-trusselsniveauet er på sit højeste
Du er bevæbnet med en skuldermonteret flammekaster, knive ved håndleddene, opgraderede skydevåben og modifikationer samt evner såsom Double Dash, og dermed er dit arsenal blevet mere fleksibelt end nogensinde.

Den uhellige treenighed
Tag, hvad du har brug for fra fjenderne: Få helbred ved at lave ""glory kills"", brænd fjender af for at få panser, og sav dæmoner over for at få ammo – alt, hvad du har brug for til at blive den ultimative dæmondræber.

BATTLEMODE
En ny type multiplayerspil, 2 mod 1, som er designet helt fra bunden af id Software. En fuldt bevæbnet Doom Slayer møder to spillerstyrede dæmoner i tre intense runder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg DOOM: Eternal fysisk?

Nej, du modtager en DOOM: Eternal produktnøgle (DOOM: Eternal CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Bethesda Launcher-platformen til at indløse din DOOM: Eternal produktnøgle (DOOM: Eternal CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille DOOM: Eternal. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder DOOM: Eternal? Får jeg samme indhold som hos Bethesda?

Du får standard-udgaven af DOOM: Eternal som digital download til Bethesda.

Genre Action FPS
Udvikler id Software
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 20-03-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser