Wolfenstein: Youngblood (PC) 218 kr.
WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD SPILBESKRIVELSE

Året er 1980. To årtier er gået siden BJ Blazkowicz samlede modstandsbevægelsen og startede den anden amerikanske revolution i Wolfenstein II: The New Colossus. Men kampen om frihed er langt fra overstået. BJ er forsvundet i det nazist-besatte Paris, og nu er alt håb placeret på hans børns skuldre for at fortsætte kampen i Wolfenstein: Youngblood.

Wolfenstein: Youngblood er det første moderne co-op Wolfenstein eventyr.

Nitten år efter begivenhederne i Wolfenstein II er BJ Blazckowicz forsvundet efter en mission i et nazist-besat Paris. Nu, efter mange års træning fra deres kamphærdede far, bliver BJs tvillingedøtre, Jess og Soph Blazkowicz, tvunget til handling.

Slå dig sammen med en ven eller spil alene. Level op, udforsk og gennemfør missioner for at låse op for nye evner, våben, gadgets, kosmetiske genstande og meget mere for at supplere din spillestil og tilpasse dit udseende.

Wolfenstein: Youngblood har hidtil den mest åbne Wolfenstein-oplevelse. Fra en ny base som ligger dybt i hjertet af Paris' katakomber vil du planlægge hvordan og hvornår du skal angribe og belaste det nazistiske regime.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Wolfenstein: Youngblood fysisk?

Nej, du modtager en Wolfenstein: Youngblood produktnøgle (Wolfenstein: Youngblood CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Bethesda Launcher-platformen til at indløse din Wolfenstein: Youngblood produktnøgle (Wolfenstein: Youngblood CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Wolfenstein: Youngblood. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Wolfenstein: Youngblood? Får jeg samme indhold som hos Bethesda Launcher?

Du får standard-udgaven af Wolfenstein: Youngblood som digital download til Bethesda Launcher.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 26-07-2019
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Win7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
Processor: AMD FX-8350/Ryzen 5 1400 or Intel Core i5-3570/i7-3770
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 770 4GB (Current available GPU GTX1650) or AMD equivalent
Storage: 40 GB available space

RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating sys
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser